Trampoliinit vertailussa

Trampoliinit vertailussa
Trampoliinit vertailussa

ARVOSTELUT : Trampoliinit vertailussa

4.6 / 5
4,6
14 arvostelua kategoriassa trampoliinit vertailussa
Kun hauska ja tehokas liikunta pihalla on tavoitteena, katse kääntyy nopeasti trampoliineihin. Niitä on markkinoilla valtavasti, ja ulkoiselta olemukseltaan ne näyttävät keskenään hyvinkin samanlaisilta.

Trampoliinia hankkiessa kannattaa vertailla näitä kolmea asiaa.

Kestävä turvaverkko

Turvaverkko on hyppijän loukkaantumisriskin minimoimiseksi tärkeimpiä varusteita. Mikä tahansa turvaverkko ei ole automaattisesti turvallinen, varsinkaan jos turvaverkko jää helposti auki tai aukeaa kesken hyppimisen. FitNord-trampoliinien turvaverkossa on tuplakiinnitys vetoketjulla sekä kahdella soljella, jotta verkko varmasti pysyy vauhdikkaan hyppimisen aikana kiinni. BERG-trampoliineissa käytetään magneettikiinnitystä. joka on mahdoton unohtaa auki, sillä verkko sulkeutuu itsestään.

Trampoliinin koko

Trampoliineja löytyy monia eri kokoja. Isommassa trampoliinissa suurempi hyppypinta-ala lisää turvallisuutta hieman. Isompi trampoliini sopii paremmin kaikenikäisille käyttäjille. Isommallakaan trampoliinilla ei kannata hyppiä kuin yksi kerrallaan. Pieni trampoliini voi kuitenkin olla nuoremmalle väelle ja pienemmälle pihalle paras valinta. 

Kestävä rakenne

Kokoakin tärkeämpi asia on kuitenkin kestävä ja vakaa rakenne, joka tekee myös pienistä trampoliineista jykeviä. Trampoliinissa keveys ei ole eduksi vaan rakenteeltaan painava trampoliini on kaikista turvallisin. Myös laadukas jousituksen pehmuste lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Pehmusteiden tulee jousien lisäksi peittää koko reuna.

Kuntokaupan valikoimasta löydät vain parhaat trampoliinit – hanki omasi nyt!
Järjestys: