Lasten potkupyörät

ARVOSTELUT : Lasten potkupyörät

4.8 / 5
4,8
5 arvostelua kategoriassa lasten potkupyörät
BERG Biky -potkupyörät ovat kestäviä, jämäkkärakenteisia potkupyöriä, joiden avulla lapsi oppii pyöräilyn alkeet leikiten! Potkupyörät ovat todella turvallisia, ergonomisia ja rakenteeltaan myös hyvin yksinkertaisia ja helppohoitoisia.
​​​​​​​

Potkupyörällä ajaminen on todella tehokas tapa valmistautua polkupyörällä ajoon. Potkupyörällä harjoittelu auttaa lasta nopeasti löytämään ja ylläpitämään itse tasapainon liikkeessä ollessaan.

Potkupyörällä ajaminen on hyvin lähellä polkupyörällä ajamista, sillä potkupyörä käyttäytyy samoin kuin polkupyörä esimerkiksi mutkissa tai pysähtyessä.

Lastenpyörien perinteisten apupyörien heikkous on, että niitä käyttäessään lapsi tottuu nopeasti siihen, että jokin pitää pyörää pystyssä, vaikka liike pysähtyisi. Tämä tuottaa myöhemmin vaikeuksia apupyörättömään polkupyörään siirryttäessä. Myös kaarteisiin ajaminen on apupyörien kanssa hyvin erilaista kuin ilman niitä. 

Potkupyörällä lapsi oppii pyörän käsittelyn taitavasti ja nopeammin kuin apupyöräavusteisella polkupyörällä. Potkupyörällä lapsi ei myöskään pääse aikuiselta karkuun niin nopeasti kuin polkupyörällä.
 
Järjestys:
 • STIGA Play Lasten kypärä, pinkki
  5.0 / 5

  STIGA Play Lasten kypärä, pinkki

  39,90 €

  Tai alk. 1,38 €/kk

 • ALE 60 %
  BERG BIKY turvalippu
  0.0 / 5

  BERG BIKY turvalippu

  4,99 € 12,50 €

  Tai alk. 0,19 €/kk