Airtrack hyppypatjana

Airtrack hyppypatjana
Airtrack hyppypatjana

ARVOSTELUT : Airtrack hyppypatjana

5.0 / 5
5,0
1 arvostelua kategoriassa airtrack hyppypatjana

Hyppiminen on erittäin tärkeää lasten kehityksen kannalta

Hyppiminen ja muu voimakkaita, äkillisiä ponnistuksia tuottava liikunta on erittäin tärkeää lasten luiden, nivelten, lihasten sekä kehonhallinnan kehittymisen kannalta. Pohja terveelle keholle rakennetaan jo lapsena, ja sitä tulee ylläpitää koko elämän ajan. Siksi on tärkeää, että lapsilla ja aikuisilla on helpot mahdollisuudet harjoittaa monipuolista liikuntaa niin kotona kuin ulkonakin.

Airtrack-hyppypatja sopii hauskanpitoon ja treenaamiseen kaiken ikäisille. Patjan kimmoisuutta säädetään lisäämällä ja vähentämällä ilmaa: pienemmällä ilmamäärällä airtrack on hyvin joustava ja pehmeä, ja suuremmalla ilmamäärällä patjasta tulee kovempi, jolloin se pompauttaa hyppijän korkeammalle. 
 

"Hauskempi kuin trampoliini"

Trampoliinit ovat erinomaisia liikuntavälineitä, mutta sellaista ei ole mahdollista jokoa kotini hankkia. Air Track toimii pienenä trampoliinina jossa voi pomppia ympäri vuoden ja vieläpä sisällä! Patjan kovuus kannattaa säätää pomppijoiden painon mukaan niin, että se antaa parhaat vauhdit. Air track on trampoliinikäytössä huomattavasti jättitrampoliinia turvallisempi, sillä pomput eivät yltä yhtä korkealle ja hyppiminen tapahtuu maan tasolla. 
 

Joustava treenipatja aikuisille ja nivelvaivaisille

Aikuiset yleensä käyttävät treenatessa tukevia jumppakenkiä tärähdysten vaimentamiseen. Vaimennetut ja tuetut kengät kuitenkin estävät jalkaterän ja säären luonnollisen liikkeen, jolloin jalkaterän pienet lihakset ja jalan hallinta ei toimi luonnollisesti (vrt. paljasjalkakengät), mikä voi aiheuttaa ongelmia kehossa. Airtrackin ansiosta et tarvitse jumppakenkiä vauhdikkaammassakaan treenissä, jolloin koko jalan lihakset vahvistuvat. Airtrackin antama pieni pomppu tehostaa koko vartalon sekä syvien ryhtiä ylläpitävien lihasten käyttöä treenissä ja tekee liikkumisesta hauskaa myös aikuisille.
 

Tilaa nyt airtrack-hyppypatja ja nauti pompuista sekä vauhdikkaista treeneistä!

Järjestys: