TRAMPOLIINIT

TRAMPOLIINIT
TRAMPOLIINIT

Trampoliinit hauskimpiin kesäpäiviin!

Trampoliinilla hyppely on loistava liikuntamuoto, sillä trampoliini tarjoaa liikuntaa ja urheilusuorituksia kuin huomaamatta! Jo puolen tunnin pomppiminen tekee ihmeitä. Harjoittelua voit muokata tarpeidesi mukaan, parantaa voimaa ja kestävyyttä, nostaa sykettä, rentouttaa kehoa tai vain pitää hauskaa.

Turvallinen liikuntamuoto

Hyppymatto tarjoaa runsaasti tilaa pomppiseen ja laadukkaat jouset takaavat hyvän kuormitettavuuden, joten myös aikuinen voi pomppia trampoliinilla turvallisesti. Trampoliinitreenissä hyödynnetään painovoiman tuomaa haastetta. Jo pelkästään trampoliinilla pomppiminen hyvin monipuolista ja tehokasta, sillä monet lihakset joutuvat toimimaan yhtä aikaa. Lujatekoisten materiaalien sekä vankan rakenteensa ansiosta trampoliini on erittäin pitkäikäinen ja turvallinen.

Kestävä, pitkäikäinen ja helppo asentaa

Trampoliini suojaverkolla on helposti koottavissa ja asetettavissa paikoilleen mukana toimitettavan kokoamissetin, työkalujen ja kokoamisohjeen ansiosta. Paras vaihtoehto trampan asentamiseen on, kun sijoitat sen pehmeälle alustalle, kuten esimerkiksi nurmikolle, hiekalle tai purulle. Pehmustus ja jousisuojus tekevät trampoliinin käytöstä erittäin turvallista. Turvaverkko kiinnitetään nopeasti ja helposti tukeviin tankoihin ja oviaukko on avattavissa tai suljettavissa vetoketjulla. Tikkaat helpottavat erityisesti pienten lasten nousemista ja poistumista trampoliinista. Kestävä turvaverkko takaa huolettoman treenaamisen ja minimoi loukkaantumisriskiä entisestään.

Trampoliini on taatusti kotipihan hauskin ja suosituin urheiluväline akrobaattisiin temppuihin ja siinä pomppivat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Järjestys: