Juoksumatto käyttötarkoituksen mukaan

ARVOSTELUT : Juoksumatto käyttötarkoituksen mukaan

4.6 / 5
4,6
419 arvostelua kategoriassa juoksumatto käyttötarkoituksen mukaan
Juoksumattoa valitessa on oleellista miettiä, millaiseen käyttöön laite on tulossa. Selkein kysymys kuuluu, tuleeko laite kotikäyttöön vai yhteisökäyttöön (yritykselle, taloyhtiölle tai vaikka kouluun). Kotikäyttö on yleensä vähäisempää kuin yhteisökäyttö, jossa käyttäjiä on useampia. Toisaalta myös kotikäyttö voi olla hyvin aktiivista ja juoksumattoa rasittavaa, jos perheessä useampi henkilö harjoittelee esimerkiksi maratonille useita tunteja päivässä.

Käyttötarkoitus ja käyttömäärä määrittävät, millaisia ominaisuuksia kotikäytön juoksumatossa on hyvä olla. Vähiten ominaisuuksia juoksumatolta vaatii satunnainen kevyt hölkkäily, joka ei vaadi juoksumatolta tehokasta moottoria tai korkeaa huippunopeutta. Kävely taas edellyttää juoksumatolta tehokasta moottoria, sillä kehon paino kohdistuu tällöin voimakkaammin alustaan kuin hölkätessä tai juostessa. Myös aktiivinen juoksu edellyttää juoksumatolta tehokasta moottoria, mutta myös tarpeeksi suurta juoksualaa, jotta juoksu on miellyttävää ja turvallista.

Oma käyttötarkoitus kannattaa siis miettiä tarkkaan ennen kotikäytön juoksumaton hankintaa. Tätä varten olemme luoneet juoksumattojen valintaoppaan helpottamaan juoksumattoihin perehtymistä. Eniten kriteereitä laitteelle asettava käyttötarkoitus on tietenkin ratkaiseva, jos mattoa käytetään useaan eri tarkoitukseen, esim. toinen harjoittelee maratonille ja toinen hölkkäilee satunnaisesti. Yhteisökäytössä on mahdotonta tietää tarkkoja käyttötunteja etukäteen, joten suositeltavaa on hankkia kovaan käyttöön ja yhteisöille suunniteltu kestävä juoksumatto.

Näiltä sivuilta löydät juuri sinun käyttötarkoituksiin sopivat juoksumatot edullisin hinnoin. Valitse omasi ja tilaa!
Järjestys: