Sähköpolkupyörät

Sähköpolkupyörät
Sähköpolkupyörät

ARVOSTELUT : Sähköpolkupyörät

4.4 / 5
4,4
919 arvostelua kategoriassa sähköpolkupyörät
Sähköpolkupyörästä käytetään useammin nimitystä sähköpyörä. Joskus näkee myös käytettävän termiä sähköavusteinen polkupyörä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kyseessä on kuitenkin yksi ja sama menopeli.

Sähköpolkupyörä on siis polkupyörä, jossa on polkemista avustava sähkömoottori. Moottori voi olla eturenkaassa, keskellä rungossa tai takarenkaassa. Lisäksi runkoon on kiinnitetty akku, josta sähkömoottori saa virtansa. Akku voi olla irrotettava tai se voi olla myös täysin integroitu runkoon. Sähköpyörällä voi ajaa myös ilman akkua, jolloin se toimii kuin perinteinen polkupyörä.

Sähköpolkupyöriä on saatavilla monia erilaisia malleja, kuten sähkökaupunkipyöriä, sähkömaastopyöriä, sähköfatbikeja, sähköhybridipyöriä, sähköretkipyöriä, sähkösinkuloita ja niin edelleen. Oikeastaan melkeinpä mistä tahansa perinteisestä pyörämallista on nykyään saatavilla sähköistetty versio. Tämä lisää merkittävästi kiinnostusta pyöräilyyn, sillä sähköavusteisen polkupyörän ajaminen on huomattavasti perinteistä pyörää miellyttävämpää, helpompaa – ja ennen kaikkea hauskaa!

Sähköpolkupyörällä ajaminen on kevyemmän tuntuista, mutta tutkitusti yhtä tehokasta kuin perinteinen pyöräily. Sähköpyörällä hikoilet vähemmän, mutta ennen kuin huomaatkaan, matkasi pitenevät ja pian pyöräilet pidemmälle kuin aiemmin tavallisella polkupyörällä. Tarpeeksi tehokkaalla akulla varustetulla sähköpyörällä ajelet vaikka Pirkanmaalta Helsinkiin asti! 

Tutustu tästä Kuntokaupan laajaan ja monipuoliseen valikoimaan ja tilaa oma sähköpolkupyörä jo tänään!
Järjestys: