Ilmatäytteinen kajakki kahdelle

ARVOSTELUT : Ilmatäytteinen kajakki kahdelle

4.2 / 5
4,2
10 arvostelua kategoriassa ilmatäytteinen kajakki kahdelle
Ilmatäytteisten kajakkien suosio on kasvanut. Markkinoilla on useita malleja markettiversioista laadukkaisiin vesimenopeleihin. Laadukas ilmatäytteinen kajakki kahdelle kestää paljon kovempaa täyttöpainetta kuin muut ilmatäytteiset materiaalit, sillä ilmasäiliöiden läpi kulkee tuhansittain lujia kuitusäikeitä, sillä ne lujittavat ja jäykistävät rakennetta. Mallien ominaisuuksissa on paljon eroja, mutta yleisesti ottaen ilmatäytteiset kajakit ovat sivuttaisvakaampia kuin kovakuoriset ja niiden symmetrinen muoto saa kajakin liukumaan kevyesti vedessä.

Kajakki voidaan pumpata 1 barin (14-15 PSI) täyttöpaineeseen, ja tuloksena on luja ja jämäkkä ilmatäytteinen levy. Tuloksena on erittäin tukevan tuntuinen kajakki, joka on silti pakattavissa pieneen tilaan ja kuljetettavissa helposti tyhjennettynä.

FitNord Seal -malliston kajakit on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöisiksi. Tukeva ja jämäkkä dropstitch-pohja tekee kajakeista jäykkiä ja parantaa suuntavakavuutta. Laitojen ilmakellukkeet tekevät siitä erittäin sivuttaisvakaan ja kantavan. Näitä kajakkeja on vaikea saada kaatumaan edes tarkoituksella. Siksi ne sopivat mainiosti aloitteleville melojille sekä tilanteisiin, joissa mukana on paljon kuormaa (retkeily, kalastus, metsästys) tai edessä on mutkittelevaa, aallokon rikkomaa vettä (koskireitti). FitNord Seal Two -malli toimii erinomaisesti silloin, kun halutaan meloa kahdestaan. Pituus antaa suuntavakautta myös ilman vakainevää melottaessa, ja pitkä vesilinja auttaa myös vauhdin pitämisessä.

Mikäli kuitenkin haluaa pienemmän kajakin ja yksin melomaan, on yhdelle melojalle ja retkitavaroille suunniteltu FitNord Seal One on ketteräliikkeinen, mutta silti sivuttais- ja suuntavakaa kajakki, joka toimii parhaiten pienimutoisilla vesillä. 

Tutustu valikoimaan ja tilaa!
Järjestys:
 • Kajakkimela 224 cm, 2-lapainen, FitNord
  3.8 / 5

  Kajakkimela 224 cm, 2-lapainen, FitNord

  39,90 €

  Tai alk. 1,38 €/kk

 • OUTLET -50 %
  FitNord Seal One Kajakki Kantokassi
  0.0 / 5

  FitNord Seal Kajakin säilytyskassi

  19,90 € 39,90 €

  Tai alk. 0,69 €/kk