Juoksumatot

ARVOSTELUT : Juoksumatot

4.0 / 5
4,0
2 arvostelua kategoriassa juoksumatot

Kuntokaupan Outletista löydät vähän käytetyt juoksumatot lyömättömän edulliseen hintaan! Nämä juoksumatot ovat täysin toimintakuntoisia, huollettuja ja tarkistettuja laitteita, joita on käytetty esimerkiksi myymälän esittelymalleina, leasing-laitteina tai ovat palautuneet asiakkailta. Juoksumatoissa saattaa olla vähäisiä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta toimintaan.

Kuntokaupan käytetyt Outlet-juoksumatot ovat yleensä valmiiksi kasattuja ja heti käyttökunnossa. Kasatun juoksumaton rahtikustannukset ovat tavallista korkeammat, joten parhaimman edun ostoksellesi saat noutamalla sen suoraan myymälästämme. Tilaa heti verkkokaupasta, niin varaamme tuotteen sinulle!

Esittelymallien ja palautustuotteiden takuuaika saattaa poiketa uuden tuotteen takuuajasta. Takuuaika lukee tuotesivulla. Lisää tietoa laitteesta sekä mahdollisista toimitustavoista saat tuotekuvauksesta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käytetyt juoksumatot ovat yksittäiskappaleita, joten toimi nopeasti! Mikäli käytetyissä juoksumatoissa ei tällä hetkellä ole juuri sinulle sopivaa mallia, Kuntokaupalta löydät laajan valikoiman uusia juoksumattoja edullisin hinnoin.

Tartu tilaisuuteen ja tilaa vähän käytetty juoksumatto edullisesti Kuntokaupalta!

Järjestys:
 • OUTLET -1 070 €
  **OUTLET** Tunturi T85 Endurance Juoksumatto
  0.0 / 5

  **OUTLET** Tunturi T85 Endurance Juoksumatto

  2229,00 € 3299,00 €

  Tai alk. 88,27 €/kk

 • OUTLET -60 %
  **OUTLET** FitNord Sprint 300 Juoksumatto
  0.0 / 5

  **OUTLET** FitNord Sprint 300 Juoksumatto

  799,00 € 1999,00 €

  Tai alk. 30,99 €/kk