Crosstrainer laihdutukseen

ARVOSTELUT : Crosstrainer laihdutukseen

4.6 / 5
4,6
60 arvostelua kategoriassa crosstrainer laihdutukseen

Crosstrainer on kuntolaite, joka saa hien virtaamaan ja rasvan palamaan! Crosstrainerilla liikettä saa koko vartalo, joten harjoittelu on kokonaisvaltaisesti tehokasta. Hallittu liikerata ei rasita niveliä ja lihaksia väärällä tavalla, joten aloittelijakin saa treenistä tehot irti. Crosstrainer sopiikin siis kaikenikäisille-, kokoisille ja eri lähtötason omaaville treenaajille. Koska crosstrainer-harjoitteluun on helppo päästä kiinni ja laadukkaalla laitteella treenaaminen on mukavaa, tuloksia tulee nopeasti. Laihdutuksen avain on säännöllinen harjoittelu ja crosstrainerilla lyhytkin päivittäinen treeni auttaa merkitsevästi. Kotiin hankitun crosstrainerin käyttökynnys on pieni ja lyhyen treenin voi tehdä koska vain.

Laihdutuksen aloittamiseen sopii useimmat edullisimmatkin crosstrainer-mallit, mutta jotta treenaaminen pysyy mielekkäänä, tehokkaana ja motivoivana, kannattaa panostaa astetta laadukkaampaan keskihintaiseen laitteeseen. Korkeatasoisemman ja joitakin satasia arvokkaamman crosstrainerin hankkiessa saa pitkäikäisen, tukevan ja hyvällä tuntumalla varustetun laitteen, joka ei jää ”pieneksi” kunnon noustessa ja vauhdin kasvaessa. Jos crosstraineria hankitaan painavalle käyttäjälle, on huomioitava, että laite on tarpeeksi tukeva. Maksimikäyttäjäpaino kannattaa siis tarkistaa laitteen tiedoista. Laihduttajalle suosittelemme laadukasta, tukevaa ja hyvällä tuntumalla varustettua keskihintaista crosstraineria, kuten FitNord Hiker 300F.

Crosstrainer on erittäin tehokas kuntolaite laihdutukseen ja kunnon kohottamiseen. Kuntokaupalta löydät kattavan valikoiman laihdutukseen sopivia crosstrainereita edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys: