Paras trampoliini

ARVOSTELUT : Paras trampoliini

4.3 / 5
4,3
16 arvostelua kategoriassa paras trampoliini
Mikä tekee trampoliinista parhaan? Kestävyys, turvallisuus vai ehkä hinta-laatusuhde? Vai kenties nämä kaikki seikat yhdessä? Tällainen paras trampoliini on mahdollista löytää! Jokaisella trampoliinin ostajalla on erilaisia kriteereitä, mutta kaikille löytyy valikoimastamme varmasti juuri sopiva trampoliini.

Trampoliini on suurikokoinen hankinta – etenkin fyysisesti suurikokoinen! Sen kokoisen tuotteen haluaa kestävän mahdollisimman pitkään. Trampoliineja verratessa kannattaakin kiinnittää huomiota trampoliinin materiaaleihin ja osiin. Kestävyydestä kertovat myös osille myönnetyt takuuajat, jotka voivat olla esimerkiksi trampoliinin rungolle jopa 10 vuotta! Kestävät osat ovat myös turvallisuuden tae. Laadukkaista materiaaleista valmistetut osat, kuten turvaverkko, reunapehmuste ja jouset eivät petä kesken pomppimisen ja aiheuta vaaratilanteita.

Hinta-laatusuhteen paremmuutta on hieman vaikea laittaa järjestykseen. Hyvän, perinteiseen pomppimiseen tarkoitetun trampoliinin saa nykyään melko edullisestikin, mutta vuosia kestävää ja laatuosista koottua trampoliinia ei saa halvalla. Parhaat trampoliinit ovat väkisinkin hieman arvokkaampia, sillä niiden suunnitteluun, testaukseen ja materiaaleihin on käytetty paljon aikaa ja rahaa.

Hinta-laatusuhteen voisi siis summata näin: Jos kaipaat pihaasi perustrampoliinia, kannattaa tutustua eri kokoisiin FitNord-trampoliineihin. FitNord-trampoliineissa kohtaavat lyömättömän edullinen hinta ja kestävä design. Jos taas haluat hankkia pitkäikäisen ja huippulaadukkaan trampoliinin, kannattaa kääntyä BERG-trampoliinien puoleen. BERG on tunnettu laatutrampoliinien valmistaja, jonka tuotteet ovat kestäviä, mutta hieman arvokkaampia. BERG:n hinta-laatusuhde on sinänsä myös kohdallaan, sillä BERG-trampoliini kestää varmasti Suomen säät ja tulevat vuodet. Sitä voi ajatella sijoituksena koko perheen liikkumiseen.

Tutustu Kuntokaupan trampoliinivalikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!
Järjestys: