Sähköpotkulauta nuorelle

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta nuorelle

3.4 / 5
3,4
49 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta nuorelle
Sähköpotkulauta on kätevä ja moderni kulkuneuvo nuorelle, joka haluaa kulkea vapaa-ajallaan, koulumatkoillaan sekä harrastuksiinsa vauhdikkaasti ja ketterästi.

Sähköpotkulauta – tai sähköscootti – on nopea ja ketterä menopeli varsinkin ahtailla kaupungin kaduilla. Taajamassa, missä tila on enemmän, sähköpotkulaudan nopeus on valttia. Lain mukaisesti sähköpotkulaudan nopeus on rajoitettu 25 km/h, joten sillä taittaa sujuvasti hieman pidemmänkin matkan.

Perille päästyään pysäköinnistä, lukoista tai ilkivallasta ei tarvitse huolehtia, sillä kokoontaitettavan sähköpotkulaudan saa kätevästi mukaan sisälle, mihin sitten menitkään. Laadukas sähköscootti painaa mallista riippuen 12-13,5 kg, joten nuori kantaa sen kainalossaan leikiten esimerkiksi rappuja ylös.

Sähköpotkulauta on näppärä kulkupeli paitsi koulumatkoille, myös harrastuksiin, sillä sen päällä voi kantaa painavaakin reppua. Laadukkaan sähköpotkulaudan maksimikäyttäjäpaino on 100 kg, joten se kestää hyvin ajajaa ja hänen harrastusvarusteitaan. Pistosuojatut renkaat varmistavat, että matka ei katkea teräviin pikkukiviin tai mahdollisiin lasinsirpaleisiin.

Tieliikennekelpoinen sähköpotkulauta ei tarvitse liikennevakuutusta, kunhan se on tehoiltaan enintään 1kW (1000W) ja sen maksiminopeus on rajoitettu 25 km/h nopeuteen. Sähköpotkulaudan ajamiseen ei ole erityisiä vaatimuksia tai rajoitteita ja se soveltuu miltei kaiken ikäisille. On kuitenkin syytä muistaa, että sähköpotkulauta ei ole lelu, vaan liikkumiseen tarkoitettu kulkuväline. Alaikäisten vanhempien kannattaakin käyttää tarkkaa harkintaa, kun suunnittelette sähköpotkulaudan hankintaa lapselle. Kypäräpakkoa ei ole, mutta sen käyttöä suositellaan.

Sähköpotkulauta on monipuolinen kulkupeli, joka sopii niin nuorille kuin aikuisillekin. Sen ohjaaminen ja käsittely on helppoa ja se vie hyvin vähän tilaa – niin koottuna kuin kokoon taitettunakin. Pidemmillä matkoilla sen voi ottaa kokonsa puolesta mukaan vaikka julkisiin kulkuneuvoihin.

Tutustu Kuntokaupan sähköpotkulautoihin täältä!
 
Järjestys:
 • OUTLET -19,10 €
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  129,90 € 149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk

 • OUTLET
  FitNord Swift+ Sähköpotkulaudan vara-akku (230 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift+ Sähköpotkulaudan vara-akku (230 Wh)

  199,00 €

  Tai alk. 7,34 €/kk