Maastopyörän renkaat

Oikeiden maastopyörän renkaiden valinta on tärkeää parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Maastopyörän renkaat erottuvat muista renkaista, koska ne ovat paksummat ja jykevämmät kuin esimerkiksi maantiepyörän renkaat. Maastopyörän renkaita valittaessa hyvä pito ja nopeus ovat keskeisimpiä seikkoja. Karkea kuvio takaa paremman pidon, mutta heikentää nopeutta. Sileämpi rengas vastaavasti rullaa paremmin, mutta ei anna samanlaista pitoa haastavissa olosuhteissa. Maastopyörän renkaat saavat olla suhteellisen karkeat, jotta pyöräily vaativissa olosuhteissa onnistuisi.
 
Maastopyörän renkaita valittaessa tärkeintä on miettiä oikea rengaskoko. Suuremmilla renkailla ajo on rauhallisempaa ja renkaat rullaavat paremmin verrattuna pienempiin rengaskokoihin, jotka ovat taas ketterämpiä tiukoissa paikoissa. On kuitenkin huomioitava erilaiset ajotyylit. Sekä rengaskokoa että kuviota valittaessa tärkeintä on miettiä minkälaiset renkaat sopivat parhaiten millekin kuskille.  
 
Kuntokaupan laajasta rengasvalikoimasta löydät myös laadukkaat maastopyörän renkaat luotettavilta merkeiltä kuten Continental, Schwalbe ja Black Ice.
 
Tilaa laadukkaat maastopyörän renkaat nyt Kuntokaupalta!
Järjestys: