KESÄURHEILU

ARVOSTELUT : KESÄURHEILU

4.4 / 5
4,4
504 arvostelua kategoriassa kesäurheilu

Kesä on parasta aikaa viedä urheiluharrastukset ulos ja nauttia ulkoilun positiivisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Lämpöisellä ilmalla keho tuntuu vetreältä ja innostaa kunnon hikiliikuntaan, kuumalla taas on paras nauttia rentouttavasta ja rauhallisesta liikunnasta vaikkapa veden äärellä.

Kuntokauppa tarjoaa kattavan valikoiman välineitä kesäurheiluun- ja liikuntaan. Mikä parasta, oikeilla varusteilla kesäurheilun voi aloittaa aikaisin keväällä ja jatkaa pitkälle syksyyn.

Vesillä kuntoiluun, liikkumiseen ja nauttimiseen löydät SUP-laudat ja kajakit, jotka mahdollistavat ennennäkemättömien paikkojen tutkimisen niin lähivesistöillä kuin kauempanakin kotoa. Vesiurheiluun löydät myös laajan valikoiman varusteita.
Kaupungin katuja on kätevin kulkea sähköpotkulaudalla tai itse potkien potkulaudalla, joista löytyy sopivat mallit myös temppuiluun. Valikoimista löytyy myös kotipihojen suursuosikit trampoliinit ja uima-altaat, sekä helposti mökille ja rannalle mukaan otettava Airtack-volttirata temppuiluun, voimisteluun ja hauskanpitoon. Lisätehoa lenkkeilyyn ja tukea vaeltamiseen tarjoavat kävelysauvat. Kesäpeleistä löydät mukavaa ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisille.

Tutustu valikoimaan ja tilaa laadukkaat kesäurheiluvälineet taatusti edulliseen hintaan Kuntokaupalta!
Järjestys: