Trampoliini ympärivuotiseen käyttöön

ARVOSTELUT : Trampoliini ympärivuotiseen käyttöön

4.6 / 5
4,6
12 arvostelua kategoriassa trampoliini ympärivuotiseen käyttöön
Trampoliini on kestävä, pitkäikäinen ja helppo asentaa, mutta voiko siinä pomppia ympärivuoden, myös talvella?

Kuntokaupan valikoimassa on trampoliineja, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön ja niillä voi hyppiä säällä kuin säällä. Jos hypit syksyllä ja talvikaudella, muista pitää trampoliinin matto puhtaana. Vesisade, märät ja liukkaat syksyn lehdet tekevät hyppymatosta liukkaan ja myös märkä lumi muodostaa jo ohuenakin kerroksena painavan kerroksen ja rasituksen trampoliinin jousille. Jotta jouset eivät rasittuisi, kannattaa trampoliinin matolle kertyneet lehdet ja lumet puhdistaa säännöllisin aikavälein.

Laadukkaimpien trampoliinien runko on lujempi ja tukevampi. Painavimmat trampoliinit ovat myös ympärivuotista käyttöä kestäviä.

Kuntokauppa suosittelee, että puhdistat trampoliinin (kylmällä) vedellä ja liinalla. Huomaa, että älä käytä puhdistusaineita, kuten saippuaa, koska ne voivat vahingoittaa materiaalia. Kuivaa trampoliini välittömästi puhdistuksen jälkeen, jotta vettä ei jää hypymaton pinnalle. Trampoliineissa on hyvä käyttää erilaisia suojapeitteitä, mitkä suojaavat hyppymattoa ja reunasuojusta auringon UV-säteiltä ja niitä haurastuttavalta vaikutukselta. Suojapeite on kätevä myös syksyllä, kun puiden lehdet liukastuttavat hyppymaton. 

Trampoliinia voi säilyttää ulkona koko talven, mutta se saattaa lyhentää trampoliinin käyttöaikaa. Mikäli trampoliinia ei kuitenkaan voida säilyttää sisätiloissa, kannattaa tukea trampoliinia alapuolelta, jotta jouset eivät löystyisi painavan lumen myötä, sillä lumi muuttuu painavaksi keväällä ja paino voi olla jopa 300 kg hyppymaton päällä. On myös suositeltavaa kiinnittää trampoliini vaikeissa sääolosuhteissa. Tämä voidaan tehdä käyttämällä ankkurisarjaa, joka varmistaa, että trampoliinisi pysyy paikoillaan tuulisen sään aikana. Eli sinänsä kylmä yksin ei yleensä vaurioita trampoliinia. Sen suurimmat haasteet ovat altistuminen kosteudelle - mukaan lukien sade ja lumi. Laadukkaan trampoliinin voi siis jättää ulos myös talveksi, mutta suosittelemme sinua viemään turvaverkon, hyppymaton ja reunapehmusteen pois talven ajaksi säilöön. Jos välttämättä haluat kuitenkin jättää koko trampoliinin talveksi ulos, niin muistathan putsata lumen pois trampoliinin päältä. 

Kuntokaupan trampoliinivalikoimasta löydät korkealaatuisia trampoliineja, joiden elinikä on pitkä. Tutustu ja tilaa!

Järjestys: