FitNord Cyclo 200 ja Tunturi Cardio Fit B40 vertailussa

ARVOSTELUT : FitNord Cyclo 200 ja Tunturi Cardio Fit B40 vertailussa

4.5 / 5
4,5
180 arvostelua kategoriassa fitnord cyclo 200 ja tunturi cardio fit b40 vertailussa
FitNord Cylo 200 ja Tunturi Cardio Fit B40 ovat kumpikin edullisia ja pienikokoisia kuntopyöriä kotikäyttöön. 

Kumpikin pyörä on säädöiltään hyvä. Satulan korkeutta, etäisyyttä ja käsikahvojen kulmaa saa säädettyä helposti ja säätövarat riittävät suurimmalle osalle käyttäjistä mainiosti. Vastuksen säätö tapahtuu samalla tavalla käsin säädettävästä rullasta - nämä pyörät eivät siis tarvitse verkkovirtaa toimiakseen. Polkemisesta aktivoituva ja pattereilla toimiva näyttö kertoo ajan, matkan, arvion kalorien kulutuksesta sekä sykkeen (mikäli käytössä on sykevyö tai kädet sykekahvoilla).

Cyclo 200 on näistä ehdottomasti se tukevampi vaihtoehto - pyörällä on painoa hieman enemmän ja rungon toteutus on saatu laitteen kokoon nähden erittäin tukevaksi. Vastustaso ja polkutuntuma ovat suuremman vauhtipyörän myötä huomattavasti tasaisemmat sekä jämäkämmät, ja vastuksen saa säädettyä yllättävän kovaksi jopa aktiivikuntoilijallekin. Mikäli treeniin sisältyy kovia vetoja ja käyttäjä on kovakuntoinen, voi vastusteho jäädä silti vajaaksi - tässä tilanteessa suosittelemme ergometriä, kuten FitNord Cyclo 500E tai spinningpyörää.

Cardio Fit B 40 on rungoltaan selkeästi epävakaamman tuntuinen ja vastusteho jää huomattavan paljon alhaisemmaksi kuin Cyclossa. Laite sopiikin paremmin kevyille käyttäjille hyvin kevyeen treeniin - tämä on toki enemmän sääntö kuin poikkeus näin edullisen hintaisissa kuntopyörissä. Etuna Cardio Fitin pyörässä on edestä avoin runko; pyörän kyytiin on helpompi käydä, mikäli liikkumisessa ja jalan nostamisessa on haasteita.

Järjestys:
 • ALE 30 %
  FitNord Cyclo 200 Kuntopyörä + VUODEN LISÄTAKUU
  4.5 / 5

  FitNord Cyclo 200 Kuntopyörä + VUODEN LISÄTAKUU **TOIMITUS 1.7. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

  349,00 € 499,00 €

  Tai alk. 12,88 €/kk