Harjoitusvastukset

Harjoitusvastukset
Harjoitusvastukset

ARVOSTELUT : Harjoitusvastukset

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.

Traineri eli harjoitusvastus on erinomainen väline pyöräilijän treenikauden jatkamiseen kesän ulkopuolelle ja tehokkaaseen harjoitteluun kotona. Harjoitusvastuksen avulla voit treenata sisätiloissa omalla polkupyörällä, tutulla ajoasennolla ja ergonomialla säästä välittämättä.

Harjoitusvastuksia on tarjolla erilaisilla kiinnitysmekanismeilla, toimintaperiaatteilla ja suurella hintahaarukalla. Yksinkertaisemmillaan (ja vaikeammillaan) harjoitusvastuksessa on rullat etu- ja takarenkaille ja pyörällä tasapainotellaan niiden päällä polkien. Kalleimmissa ja kehittyneimmissä malleissa on erittäin tarkat watt-mittaukset, Bluetooth-yhteydet ja muuta tekniikkaa harjoittelun tehokkuuden maksimoimiseksi. Turvallisen, helppokäyttöisen ja tuntumaltaan hyvän harjoitusvastuksen voi kuitenkin hankkia edulliseenkin hintaan, jos on valmis karsimaan kehittyneimmistä ominaisuuksista.

Keskihintaisissa perinteisissä polkupyörän harjoitusvastuksissa polkupyörä kiinnitetään taka-akselistaan niin, että takarengas painautuu vastusrullaa vasten. Rengasta ei siis tarvitse irrottaa ja asentaminen on nopeaa. Eturengas pysyy paikoillaan erillisen tuen avulla. Näissä harjoitusvastuksissa on yleensä magneettinen vastus, jota voidaan säätää esimerkiksi säätörullalla. Perinteisistä trainereista löytyy myös erittäin kehittyneitä malleja tarkoilla mittausmahdollisuuksilla, iOs ja Android-yhteensopivuuksilla sekä muilla toiminnoilla, kuten erittäin laadukas ja hiljainen harjoitusvastus Wahoo KICKR SNAP.

Harjoitusvastuksella treenaaminen on usein mielletty maantiepyöräilijöiden kotitreeniksi, mutta yhä useampi maastopyöräilijä on ottanut harjoittelumuodon omakseen. Harjoitusvastuksella polkeminen kehittää kuntoa ja parantaa polkutekniikkaa, joista on suuresti hyötyä maastopyöräilyssäkin.

Kuntopyörään verrattuna harjoitusvastuksen etuja on kompakti koko ja oman polkupyörän ajoasento. Harjoitusvastukset ovat usein kokoontaitettavia tai muuten pienikokoisia, joten niiden säilyttäminen onnistuu esimerkiksi kaapissa. Pyöräilyharrastajat käyttävät usein aikaa, vaivaa ja rahaa sopivan ajoasennon ja ergonomian löytämiseen, joten oma polkupyörä saattaa voittaa kuntopyörän tai spinningpyörän ajoasennon selvästi.

Kuntokaupalta löydät polkupyörän harjoitusvastukset tarpeisiisi edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys:
 • OUTLET -30 €
  M-WAVE Harjoitusvastus 26
  0.0 / 5

  M-WAVE Harjoitusvastus 26"?29"

  129,90 € 159,90 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • M-WAVE Yoke 'N 'Roll 10 roll Harjoitusvastus polkupyörälle
  0.0 / 5

  M-WAVE Yoke 'N 'Roll 10 roll Harjoitusvastus polkupyörälle

  174,90 €

  Tai alk. 6,50 €/kk

 • M-WAVE etupyörän tuki
  0.0 / 5

  M-WAVE etupyörän tuki

  6,99 €

  Tai alk. 0,26 €/kk