Nastakenkien vertailu - Icebug nastakengät vs Nortrek Spike nastakengät

ARVOSTELUT : Nastakenkien vertailu - Icebug nastakengät vs Nortrek Spike nastakengät

4.6 / 5
4,6
546 arvostelua kategoriassa nastakenkien vertailu - icebug nastakengät vs nortrek spike nastakengät
Tällä sivustolla vertailemme erilaisia nastakenkiä. Ensimmäisenä testissä on Icebug nastakengät, joita vertaillaan Nortrek Spike -nastakenkiin. Nortrek Spike kengät eivät eroa paljoakaan Icebugin kengistä. Suurin ero on hinnassa, Nortrekin Spike -nastakengät maksavat alle satasen kun taas Icebugit maksavat reilusti yli satasen.

Molemmat kengät ovat vedenpitävät ja pitävät hyvin lämpöä kengän sisällä pakkasella ja märällä kelillä. Spike kengissä on nahan päällä kalvo, joka hylkii vettä ja estää veden imeytymisen kengän sisälle. Kävelystä tai juoksusta pysäytettäessä molemmat kengät jarruttavat nastojen ansiosta hyvin. Nopea liikkeelle lähteminen on mahdollista kummallakin kengällä ja äkilliset liikkeet eivät tuota samanlaisia vaikeuksia kuin nastattomilla kengillä.

Nortrekin kenkiin on suunniteltu leveämpi lesti, joten kengät soveltuvat hyvin pohjoismaalaiseen jalkaan. Tämän ansiosta kengät ovat myös jalassa mukavan tuntuiset ja jämäkät.

Muista huomioida, että Nortrekin nastakengissä tulee valita yksi koko yli oman koon. Eli tavallisesti 42 numeroa käyttävien kannattaa valitta koko 43.

Alla olevalla videolla voit nähdä vertailua näiden kenkien välillä, kun ne laitetaan suoriutumaan samanlaisissa olosuhteissa.

Järjestys: