Pyöräilykypärät

ARVOSTELUT: Pyöräilykypärät

4.75000000     / 5
4,8
100 % Suosittelee
4 arvostelua kategoriassa pyöräilykypärät
Pyöräilykypärä suojaa pyöräilijän päätä. Valitse itsellesi sopivan kokoinen ja päähän hyvin istuva kypärä, sillä se suojaa sinua parhaiten. Tieliikennelain (92§) mukaan polkupyöräilijän ja polkupyörän matkustajan on ajon aikana käytettävä suojakypärää.

Pyöräilykypärän valinta
Kannattaa kokeilla eri malleja ja kokoja ja sitten tilata sellainen, mikä tuntuu sopivalta ja mukavalta päässä. Kypärässä on oltava säätömahdollisuus, jolla hihnat saa sopivan napakasti kiinni. Kypärän hyviin vaatimuksiin kuuluu myös keveys ja ilmanvaihto sekä helppokäyttöisyys ja mahdollisuus käyttää myös silmälaisen kanssa.
 1. Varmista myös otsan suojaus. Kypärä tulee asettaa päähän niin, että se suojaa otsaa, koska otsaan kohdistuu eniten iskuja.
 2. Kypärä säädetään säätöhihnojen avulla käyttäjälle sopivaksi. Hihnat on tärkeä ohjata kulkemaan korvien molemmin puolin ja hihnanohjain asettuu korvan alapuolelle. Leukahihna säädetään niin, että kiinnitys tuntuu mukavalta ja napakalta. Hyvänä mittarina on, että kun leukahihnan ja leuan väliin mahtuu 1–2 sormea, niin kypärä on tarpeeksi napakasti kiinnitetty.
Tutustu Kuntokaupan pyöräilykypärä-valikoimaan ja tilaa nyt itsellesi tai läheisellesi tuomaan lisäturvaa liikenteeseen!
Järjestys:
 • Pyöräilykypärä X-COOL City

  Pyöräilykypärä X-COOL City

  29,90 €

  Tai alk. 1,04 €/kk

 • STIGA Play Lasten kypärä, pinkki
  5.0 / 5

  STIGA Play Lasten kypärä, pinkki

  39,90 €

  Tai alk. 1,38 €/kk

 • Cratoni Pacer Pyöräilykypärä, valkoinen

  Cratoni Pacer Pyöräilykypärä, valkoinen

  59,90 €

  Tai alk. 2,08 €/kk

 • MET Crossover Pyöräilykypärä, mattamusta

  MET Crossover Pyöräilykypärä, mattamusta

  69,00 €

  Tai alk. 1,28 €/kk