Sinkula

Sinkula
Sinkula

ARVOSTELUT : Sinkula

4.2 / 5
4,2
45 arvostelua kategoriassa sinkula
Sinkula – eli single speed – on täydellinen valinta yksinkertaisuutta arvostavalle pyöräilijälle. Single speed -pyörät ovat tyylikkäitä, virtaviivaisia ja kevyitä. Sinkuloista löytyykin vain olennainen: runko, renkaat ja jarrut. Sinkulapyörä on lisäksi yksivaihteinen, joten ketjujen putoamista ei tarvitse pelätä. 

Tyyli on siis hyvin pelkistetty, mikä vetoaakin moniin pyöräilijöihin. Keveytensä ansiosta sinkulat ovat myös nopeita sekä ketteriä, ja näin ollen soveltuvat täydellisesti työmatka- ja kaupunkipyöräilyyn. Sinkulapyörä on siis yksinkertaista pyöräratkaisua etsivälle pyöräilijälle oiva valinta.

Sähkömoottori nostaa kuitenkin single speed -pyörän aivan uudelle tasolle!  Sähkösinkula tekee jo valmiiksi näpprästä pyörästä vieläkin miellyttävämmän ja helpon. Sähköinen sinkula tarjoaa sinulle edelleen kevyen ja ketterän matkapyörän, sinkulan sähkömoottorin tehostaessa polkemista ylämäissä ja vastatuulissa. Perinteisellä, yksivaihteisella sinkulalla mäen ylitys on melko raskas operaatio, mutta sähkömoottorin avustuksella tuskin huomaat koko mäkeä. Sähköavusteinen sinkula on huomattavasti perinteistä sähköpyörää 5 – 10 kg kevyempi, joten sitä polkee kevyesti ilman sähkömoottorin avustustakin.

Sinkuloista puhuttaessa mainitaan usein myös fixi-pyörät, joissa ei ole jarruja. Lain mukaan pyörässä pitää kuitenkin olla vähintään yksi jarru. Kuntokaupalla myynnissä olevissa sinkula sähköpyörät ovat varustettu mekaanisilla tai hydraulisilla levyjarruilla. Sähkösinkula on sinulle, joka kaipaat tyylikästä ja kevyttä pyörää maantielle tai kaupunkiin.

Tutustu Kuntokaupan vauhdikkaisiin sekä tyylikkäisiin sähkösinkuloihin ja tilaa omasi heti!
 
Järjestys:
 • FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)
  4.3 / 5

  FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)

  1199,00 € 1499,00 €

  Tai alk. 47,25 €/kk

 • FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)
  4.4 / 5

  FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)

  1799,00 €

  Tai alk. 54,64 €/kk

 • Fitnord Flow Vaihteeton Sähköpyörä
  4.2 / 5

  FitNord Flow Sähköpyörä (vaihteeton)

  1499,00 €

  Tai alk. 58,33 €/kk