Sähköpotkulauta painavalle

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta painavalle

3.4 / 5
3,4
49 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta painavalle
Jos olet etsimässä sähköpotkulautaa XXL-kokoiselle, kannattaa aina tarkistaa ilmoitettu käyttäjän enimmäispaino. Kevyet sähköpotkulaudat ovat näppäriä ja houkuttelevia, mutta ne eivät aina ole suunniteltu kantamaan kookkaita käyttäjiä. Käyttäjän enimmäispaino kielii myös sähköpotkulaudan kestävyydestä.

Vaikka sähköpotkulauta on melko kevyt kulkuväline, se voi soveltua myös painaville kuskeille – kunhan valitset oikeanlaisen mallin. Laadukkaissa sähköpotkulaudoissa on määritelty käyttäjän enimmäispainoksi jopa 100 kg, joten laite soveltuu miltei kaikille. Vankka alumiinirunko tekee sähköpotkulaudasta kestävän, mutta myös kevyen.

On myös mahdollista löytää sähköpotkulauta yli 100 kiloiselle. Markkinoilla onkin useita eri malleja eri käyttötarkoituksiin. Jos haaveissa on löytää sähköpotkulauta yli 100 kg painavalle, kannattaa kiinnittää huomiota painorajan lisäksi myös muihin ominaisuuksiin, jotka vaikuttavat ajokokemukseen. Onko laitteessa esimerkiksi tehokkaat levyjarrut, jotka pysäyttävät painavammankin ajajan? Onko sähköpotkulaudassa tarpeeksi suuri tai irrotettava akku, joka helpottaa lataamista huomattavasti. 

Malleja on markkinoilla monia, joten kannattaa olla tarkkana siitä, että sähköpotkulauta täyttää toiveesi muutenkin kuin painorajan puolesta.

Kuntokaupalta löydät sähköpotkulaudat jopa 100 kg käyttäjälle!