FitNord Bounce Trampoliini 430 cm **TOIMITUS 10.6. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

FitNord Bounce Trampoliini 430 cm **TOIMITUS 10.6. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

449,00 € 499,00 €

Svea -erämaksu alk.  16,57 €/kk

ALE 50 € ma 3.6.2024 asti

Loppu varastosta suuren kysynnän vuoksi. Tilaa nyt ja varmista toimitus 10.6.2024 saapuvasta erästä!

Lisätarvikkeet

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Suomessa suunniteltu FitNord Bounce Trampoliini on helppo koota, tarjoaa hyvät pomput ja vie turvallisuuden uudelle tasolle!

Etsitkö trampoliinia, joka on nopea ja helppo kasata? Arvostatko pehmeää pompputuntumaa ja turvallisuutta? Vuoden 2024 uudet FitNord Bounce -trampoliinit on suunniteltu vastaamaan käyttäjien toiveita, ja parannellut ominaisuudet tekevät niin kasaamisesta kuin pomppimisestakin entistä miellyttävämpää.

Jatka lukemista niin ymmärrät, miksi tästä trampoliinista on hetkessä tullut myös Kuntokaupan henkilökunnan suosikki!

Tässä muutama syy valita FitNord Bounce -trampoliini myös omalle pihallesi kesäpäiviä aktivoimaan:

1. Suunniteltu Suomessa – Kestää suomalaisia olosuhteita

FitNord Bounce -trampoliineihin on valittu vain sellaisia materiaaleja, jotka kestävät Suomen vaihtelevaa säätä – sadetta, hellettä, pakkasta. Teräsrunkoa ja jousia suojaa galvanoitu pinnoite, jonka ansiosta runko selviää talven yli myös ulkona. Hyppymatto puolestaan on UV-suojattua materiaalia, jotta se kestää haalistumatta myös pidemmät aurinkoiset hellejaksot.

2. Helppo koota ja säilyttää – Keskity pomppimaan, älä kasamaan

Uusien Bounce-trampoliinien kokoamista nopeuttavat pikakiinnikkeet, joiden ansiosta myös purkaminen talvisäilöön käy vaivattomasti. Esimerkiksi turvaverkon alaosan kiinnittäminen vei aiemmin jopa 10–15 minuuttia, mutta näppärien klipsujen ansiosta se hoituu nyt alle minuutissa!

3. Erinomainen pompputuntuma – Runsaasti tilaa hypyille ja tempuille

Trampoliinista löytyy 80 kestävää teräsjousta, jotka tarjoavat joustavan ja kimmoisan hyppyalustan. Hyppymatossa on anti slip -pinnoite, joka antaa jalan alle pitävän tuntuman. Tilaa hypyille on runsaasti, sillä trampoliinin halkaisija on peräti 430 cm. Hyppytila on maksimoitu kiinnittämällä turvaverkko trampoliinin ulkolaidalle ja tekemällä jousia suojaavasta pehmusteesta erityisen leveä. Trampoliinin 90 cm korkea runko tarjoaa runsaan joustovaran, joten hyvästä hyppytuntumasta pääsevät nauttimaan niin lapset kuin aikuisetkin.

4. Vakaa ja turvallinen – Hauskuutta koko perheelle

Neljä vahvaa jalkaa pitävät trampoliinin tukevasti paikallaan hyppyjen aikana. Turvaverkko on peräti 180 cm korkea, mikä tuo mielenrauhaa sekä lapsille että vanhemmille. Turvallisuutta lisäävät myös verkon tukirakenteiden pehmusteet. FitNord Bounce 430 cm:n maksimikäyttäjäpaino on 120 kg, joten se todella sopii koko perheen käyttöön. Trampoliini on läpäissyt testauksen jopa 150 kg painolla, mutta suosittelemme kuitenkin noudattamaan asettamaamme 120 kg rajaa. Se takaa trampoliinin turvallisuuden ja kestävyyden myös pitkällä aikavälillä.

Kenelle ja miksi?

FitNord Bounce on täydellinen valinta, kun etsit turvallista ja kestävää trampoliinia koko perheen käyttöön. Peräti 430 cm halkaisija tarjoaa todella runsaasti tilaa hypyille ja tempuille, joten tämä malli sopii erinomaisesti myös vaativammille hyppijöille. Se on koostaan huolimatta helppo kuljettaa paikalle, sillä paketti on jaettu pienempiin laatikoihin.

Kuntokauppa on myynyt yli 10 000 trampoliinia, joten me tiedämme, mitä suomalaiset trampoliineiltaan haluavat. FitNord Bounce -trampoliinien suunnittelussa on hyödynnetty asiakkailtamme saatua palautetta ja panostettu hyppytuntumaan, helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen – jotta myös sinun perheesi voisi nauttia parhaista mahdollisista pompuista!

Hanki perheellesi Fitnord Bounce -trampoliini ja kruunaa aurinkoiset kesäpäivät reippailla pompuilla! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä.

Tekniset tiedot

 • Rungon korkeus 90 cm
 • Max. käyttäjäpaino 120 kg
 • 4 jalkaa
 • 80 teräsjousta
 • Runko galvanisoitua 38 mm teräsputkea
 • Verkon korkeus 180 cm
 • Hyppymatto PP-muovia, UV-suojattua
 • Verkko PE-muovia
 • 3-askelmaiset portaat, joiden materiaalit teräs ja ABS-muovi
 • 340 mm leveät jousten päälliset, PVC-muovia ja pehmuste EPE-vaahtomuovia

Pakkauksen mitat:

 • Laatikko 1: 171 × 37 × 14 cm paino 26,45 kg
 • Laatikko 2: 166 × 55 × 23 cm paino 25,1 kg
 • Laatikko 3: 108 × 40 × 14 cm paino 22,7 kg

Takuu

 • Runko ja matto 24 kk
 • Muut osat 12 kk

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 399,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: