Pieni trampoliini

ARVOSTELUT : Pieni trampoliini

4.5 / 5
4,5
12 arvostelua kategoriassa pieni trampoliini
Trampoliini on erinomainen tapa saada liikuntaa kuin huomaamattaan. Pomppiminen vahvistaa lihaksia, luustoa sekä pistää pomppijan hengästymään. Lyhytkin päivittäinen hyppely trampoliinilla tekee hyvää niin lapselle kuin aikuisellekin. Trampoliini onkin hyvä sijoitus koko perheen terveyteen ja hauskanpitoon!

Pieni trampoliini on erinomainen valinta pienemmille pihoille. Esimerkiksi halkaisijaltaan alle 2,5 metrin trampoliinit sopivat melkeinpä pihaan kuin pihaan. Laadukas pikkutrampoliini on tehty kestävistä osista ja sen runko ruostumattomasta teräksestä. Pieni trampoliini on myös helppo koota ja siirrellä pihassa.

Kuntokaupan trampoliinivalikoimasta löydät turvalliset ja pitkäikäiset FitNord- ja BERG-trampoliinit halkaisijaltaan 200–300 cm kokoluokasta. FitNord-trampoliinit ovat hintaluokassaan ylivoimaisia koko perheen trampoliineja säänkestävillä rungoilla. Samoin BERG-trampoliinit ovat laadukkailla osilla, ruostumattomilla teräsrungoilla sekä tarkalla viimeistelyllä rakennettuja trampoliineja.

Tutustu Kuntokaupan trampoliinivalikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!
Järjestys: