SUP-lauta käyttötarkoituksen mukaan

ARVOSTELUT : SUP-lauta käyttötarkoituksen mukaan

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.
Suppailun suosion noustessa yhä useampi haluaa hankkia oman SUP-laudan, jolla voi lähteä melomaan milloin vain. Valikoiman runsaus voi kuitenkin aiheuttaa monia kysymyksiä; Onko täytettävä SUP-lauta hyvä? Mitä huomioida SUP-laudan ostossa? Voiko SUP-laudalla mennä kaksi?

FitNordin SUP-laudat liukuvat sulavasti veden pinnalla yksin tai kaksin ja suppailu on kivaa vesiliikuntaa! SUP-lautailu on laadukkailla välineillä myös turvallista. Mikäli kaipaat sup-lautaa, joka kulkee kätevästi mukana repussa, ovat helpommin kuljetettavia sekä säilytettäviä ja kestävät käyttöä, on valintasi ilmatäytteinen SUP-lauta. SUP-lautaa valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota laudan mittoihin ja muotoon sekä mitä käyttötarkoitusta laudalta hakee. Kaikilla Kuntokaupan SUP-laudoilla aloittelijankin on mahdollista päästä suppailun makuun, mutta valitsemalla heti oikeat välineet suppailuun saat suppailusta enemmän irti.

Valikoimastamme löytyy myös kahden hengen SUP-lautoja  sekä purjekiinnityksellä varustettuja lautoja. Tutustu ja tilaa sinulle oikea SUP-lauta!