FITNORD

ARVOSTELUT : FITNORD

4.3 / 5
4,3
1794 arvostelua kategoriassa fitnord
FitNord-sähköpyörät on suunniteltu Suomessa pohjoismaalaisiin olosuhteisiin. Tyylikkäät ja varmatoimiset FitNord-sähköpyörät tarjoavat suorituskykyä ja kestävyyttä jokapäiväiseen ajoon ympäri vuoden. Mallistosta löydät edistyneellä sähkötekniikalla varustetut sähköpyörät niin kaupunkiajoon, retkeilyyn, maastopyöräilyyn kuin vaativampiinkin olosuhteisiin.

FitNord-sähköpyörien litiumioniakut kuuluvat markkinoiden tehokkaimpiin. Esimerkiksi FitNord Ava 500 -sähköpyörän toimintasäde on jopa 160 kilometriä. Akuissa käytetään vakaita, turvallisia ja tehokkaita Samsung-kennoja, jotka takaavat pitkän iän. Sähköpyörien osat ja komponentit on valittu tunnetuilta merkkivalmistajilta, kuten Shimano, Tektro ja Suntour, joten sähköpyörän huoltaminen onnistuu missä tahansa ammattitaitoisessa pyörähuollossa myös Kuntokaupan huoltokumppanien lisäksi.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät laadukkaita kotimaisia FitNord sähkökaupunkipyöriä sekä sähkomaastopyöriä. Tutustu alta löytyvään FitNord sähköpyörien valikoimaan ja tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Järjestys: