FitNord Sähköpyörät

ARVOSTELUT: FitNord Sähköpyörät

4.59259259         / 5
4,6
99 % Suosittelee
207 arvostelua kategoriassa fitnord sähköpyörät
FitNord-sähköpyörät on suunniteltu Suomessa pohjoismaalaisiin olosuhteisiin. Tyylikkäät ja varmatoimiset FitNord-sähköpyörät tarjoavat mallista riippumatta suorituskykyä ja kestävyyttä jokapäiväiseen ajoon ja mallista riippuen ympäri vuoden. Mallistosta löydät edistyneellä sähkötekniikalla varustetut sähköpyörät niin kaupunkiajoon, retkeilyyn, maastopyöräilyyn kuin vaativampiinkin olosuhteisiin.

FitNord-sähköpyörien litiumioniakut kuuluvat markkinoiden tehokkaimpiin. Esimerkiksi FitNord Ava 500 -sähköpyörän toimintasäde on jopa 180 kilometriä. Akuissa käytetään vakaita, turvallisia ja tehokkaita Samsung-kennoja, jotka takaavat pitkän iän. Sähköpyörien osat ja komponentit on valittu tunnetuilta merkkivalmistajilta, kuten Shimano, Tektro ja Suntour, joten sähköpyörän huoltaminen onnistuu missä tahansa ammattitaitoisessa pyörähuollossa myös Kuntokaupan huoltokumppanien lisäksi.

Kuntokaupalta saat FitNordin sähköpyörät edulliseen hintaan ja asiantuntevalla palvelulla. Tilaa suoraan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun juuri sinulle sopivan sähköpyörän löytämiseksi!
Järjestys: