Tennis

ARVOSTELUT : Tennis

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.
Tennis on perinteinen pallopeli, joka on kehittynyt Englannissa. Laji kuuluu kymmenen suosituimman urheilulajin joukkoon maailmassa. Palloa lyödään mailalla verkon yli vastustajan puolelle tarkoituksena ettei vastustaja osu palloon tai pallo pomppaa vastustajan kenttäpuolella kaksi kertaa, jolloin lyöjä saa pisteen. Tennis on monipuolinen laji, joka kehittää vartaloa monipuolisesti, erityisesti tasapainoa, ketteryyttä ja vartalonhallintaa.

Tennismailan valintaan vaikuttaa se onko kyseessä vasta-alkaja vai edistyneempi pelaaja. Edistyneemmät pelaajat haluavat yleensä mailaltaan enemmän voimantuottoa ja nopeutta, jotta vastustajan pystyy paremmin haastamaan kovilla lyönneillä. Aloittelevalle pelaajalle sopii paremmin kevyempi ja isokehäinen maila, jossa on isompi osuma-ala.

Harrastajan on tärkeä opetella pelaamaan hyvillä palloilla, koska kuluneilla palloilla on matalan pompun takia hankala ajoittaa lyönnit oikein.

Kuntokaupan valikoimassa on edullisia ja laadukkaita mailoja ja palloja lajin harrastamiseen. Tilaa omasi kätevästi Kuntokaupalta!
Järjestys: