Singlespeed-sähköpyörät

ARVOSTELUT : Singlespeed-sähköpyörät

4.2 / 5
4,2
45 arvostelua kategoriassa singlespeed-sähköpyörät
Singlespeed tai sinkula on nimitys yksivaihteisesta polkupyörästä. Yksivaihteisilla polkupyörillä on vankka käyttäjäkunta, joka arvostaa sinkulan keveyttä, helppohuoltoisuutta, varmatoimisuutta ja pelkistettyä tyyliä. Singlespeed-sähköpyörä yhdistää näihin ominaisuuksiin polkemista avustavan sähkömoottorin, joka nostaa pyöräilynautinnon uudelle tasolle. Singlespeed-sähköpyörä on tyyliä, vaivattomuutta ja vauhtia arvostavan valinta niin työmatkapyöräksi kuin vapaa-ajan pyöräilyyn.

Miksi yksivaihteinen singlespeed-sähköpyörä?

 • Vähemmän kuluvia, säädettäviä ja huollettavia osia
 • Vähemmän osia = vähemmän painoa
 • Tyylikäs, tavallista polkupyörää muistuttava ulkonäkö
 • Yksinkertaista ja nautinnollista sähköpyöräilyä - valitse sopiva avustustaso ja polje!
Sinkula-sähköpyörällä poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita. Sähkömoottori avustaa polkemisessa tehden pyöräilystä suoraviivaisen helppoa ja nautinnollista.

Vaihteisto on arvokas osasarja, joka huonosti säädettynä ja huollettuna voi tuottaa monenlaista harmia, kuten ääntelyä, ketjujen pomppimista ja lopulta osien hajoamista. Yksivaihteinen sähköpyörä ei näistä ongelmista kärsi – ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät voimansiirron huoltotoimenpiteiksi.

Sinkula on tunnetusti tyylitietoisen pyöräilijän valinta ja sama pätee sähköistettyihin singlespeed-pyöriin. Esimerkiksi FitNord Agile -mallien runkoon piilotettu akku ja minimalistinen tyyli saavat ne näyttämään enemmän perinteisiltä sinkuloilta kuin tavanomaisilta sähköpyöriltä.

Kuntokaupalta löydät tyylikkäät, varmatoimiset ja helppokäyttöiset singlespeed-sähköpyörät sopivin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti!
Järjestys:
 • FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)
  4.3 / 5

  FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)

  1199,00 € 1499,00 €

  Tai alk. 47,25 €/kk

 • Fitnord Flow Vaihteeton Sähköpyörä
  4.2 / 5

  FitNord Flow Sähköpyörä (vaihteeton)

  1499,00 €

  Tai alk. 58,33 €/kk

 • FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)
  4.4 / 5

  FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)

  1799,00 €

  Tai alk. 54,64 €/kk