Juoksumatto työpaikan kuntosalille

ARVOSTELUT : Juoksumatto työpaikan kuntosalille

4.6 / 5
4,6
104 arvostelua kategoriassa juoksumatto työpaikan kuntosalille
Juoksumatto on erinomainen kuntolaite työpaikan kuntosalille tai taukotilaan, sillä se sopii kaikenkokoisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kävely tai hölkkäily on lisäksi erinomaista ja työkykyä ylläpitävää taukoliikuntaa! Juoksumatolla on mahdollista tehdä lämmittelyä, nopeita juoksulenkkejä, intervallivetoja tai treeniä valmiilla harjoitusohjelmalla.

Myös työpaikan kuntosalilla on mietittävä, kuinka moni työntekijä käyttää juoksumattoa ja kuinka paljon: mikäli mattoa käytetään useita tunteja päivässä, suosittelemme ehdottomasti tehokasta AC-moottorilla varustettua juoksumattoa, kuten FitNord Sprint 500. Myös tehokkaalla DC-moottorilla varustettu juoksumatto saattaa riittää, mikäli työpaikan salilla ei ole kymmeniä käyttäjiä, käyttömäärät jäävät vähäisemmiksi ja painottuvat esimerkiksi lämmittelyyn.

Yksi erinomainen ominaisuus työpaikan kuntosalin juoksumatolle on kestovahaus, jolloin mattoa ei siis tarvitse lainkaan huoltovoidella. Tämä säästää työpaikalla aikaa itse työntekoon. Voitelu on myös osa-alue, jossa juoksumaton voi helposti pilata, mikäli voitelee liikaa tai liian vähän. Suosituin kestovahattu juoksumattomme on FitNord Sprint 500.

Tässä muutamia suosituksiamme työpaikan kuntosalille:

Käyttömäärä yli 2h/pv:
- FitNord Sprint 500
- FitNord Sprint 1000
- Tunturi Platinum

Käyttömäärä alle 2h/pv:
- FitNord Sprint 300
- Tunturi T80

Mikäli työpaikan kuntosalin juoksumaton käyttömääriä ei osata etukäteen arvioida, suosittelemme hankkimaan mahdollisimman kestävän ja tehokkaan maton, joka on järkevä sijoitus ja palvelee pitkään.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa juoksumatto työpaikan kuntosalille joko verkkokaupastamme tai laskulla. Mikäli kaipaat apua juoksumaton valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme sähköpostilla [email protected], puhelimitse 045 2780 820 tai chatissa.
Järjestys: