FitNord Sprint 500 Juoksumatto *VOITELUVAPAA* + VUODEN LISÄTAKUU

FitNord Sprint 500 Juoksumatto *VOITELUVAPAA* + VUODEN LISÄTAKUU

1699,00 € 2499,00 €

Svea -erämaksu alk.  65,70 €/kk

ALE 32 % ma 27.5.2024 asti

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Pohjoismaiden huolettomin ja toimintavarmin koti- ja yhteisökäytön juoksumatto, jota ei tarvitse lainkaan huoltovoidella — ylivoimainen kestosuosikki!

Onko talossa, autossa, kodinkoneissa, kesämökissä ja omissa ja sukulaisten harrastusvälineissä jo tarpeeksi huollettavaa? Huoltoteknikoilta kautta aikain saadun palautteen perusteella asiakas pilaa juoksumaton elinkaaren helpoiten väärällä voitelulla: joko voitelemalla liikaa tai liian vähän. Jos ostat juoksumaton, joka vaatii voitelua, niin ei hätää —laatimillamme ohjeilla selviät tuhansien asiakkaidemme tavoin kyseisestä tehtävästä.

Kiinnostaako ajatus, että juoksumattoa ei tarvitse voidella ja voit keskittyä vain harjoittelemaan sillä? Niin aika monia muitakin, sillä FitNord Sprint 500 on yksi Pohjoismaiden myydyimmistä juoksumatoista. Videolta ja sen alta voit perehtyä laitteeseen tarkemmin.

Tässä muutama syy miksi sinun kannattaa poistua tänään ruudun äärestä kassan kautta ja laittaa FitNord Sprint 500 tilaukseen:

1. Ei huoltovoitelua – keskity kuntosi kehittämiseen

FitNord Sprint 500 tekee voitelusta historiaa. Voitelemalla liikaa tai liian vähän voit pilata juoksumaton elinkaaren helpoimmin, joten vapauttamalla itsesi tästä säästät aikaasi, minimoit virheiden määrät ja nautit juoksumaton pitkästä elinkaaresta. Hyvästit öljypulloille – keskity täysillä juoksuun ja kävelyyn.

2. Parhaat ominaisuudet kuntosaleilta kotikäyttöön – huolettomuus ja tehokas tilankäyttö

Voiteluvapaan maton lisäksi Sprint 500 on varustettu toisellakin parhaalla ammattikäytön ominaisuudella eli AC-moottorilla (vaihtovirta). Kuntosaleilta tuttujen ominaisuuksien lisäksi FitNord Sprint 500 on vankasta rakenteestaan huolimatta kokoontaitettava ja varustettu kätevillä siirtopyörillä, minkä vuoksi saat nauttia myös parhaista kotikäytön ominaisuuksista – kompaktista säilytyksestä ja helposta siirrettävyydestä.

3. Äärimmäinen kestävyys ja toimintavarmuus – vakuuttavat huollon tilastot

Kotikäytön halvemmat DC-moottorit (tasavirta) kuumenevat kovalla käytöllä, minkä vuoksi ne menevät helpommin rikki suurilla käyttömäärillä sekä paljon kitkaa tuottavassa sekä heikosti moottoria tuulettavassa kävelyssä. Vuodesta 2017 lähtien FitNord Sprint 500 -juoksumattoa on myyty uskomattomat yli 3 000 kpl Pohjoismaissa. Näistä yksikään moottori ei ole mennyt kokonaan rikki ja vain 2 kpl on koko aikana jouduttu vaihtamaan (tilanne 1/2024). Toisessa tapauksessa syy johtui sivuäänestä ja toisen kohdalla tehoja katosi 20 kmh maksimivauhdilla juostessa. Tämä vertaansa vailla oleva huollon tilasto kertoo siitä, että tämä juoksumatto on toimintavarmin valinta!

4. Turvallisuus ja helppokäyttöisyys – juokse turvallisesti kuin juoksuradalla

Pikanäppäimet ovat koko FitNord-juoksumattomalliston helmi. Ne takaavat paitsi helppokäyttöisyyden, lisäävät myös turvallisuutta, kun vaihdokset vauhtien ja nousukulmien välillä käyvät kätevästi ilman pitkiä painallussarjoja. Peräti 150 kg käyttäjäpainolle suunniteltu alusta ei huoju ja joustaa nivelten kannalta sopivasti. Leveän juoksualustan lisäksi turvallisuutta lisäävät myös oranssit huomioraidat, joiden avulla hahmotat helpommin juoksualustan rajat ja vältät harha-askeleet kovassakin vauhdissa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Sprint 500 tuotekehityksessä on keskitytty tekemään juoksumaton perusasiat mahdollisimman hyvin. Siinä on hyvät ja monipuoliset ohjelmat, mutta vaativampaa teknologiaa enemmän kaipaavien kannattaa tutustua FitNord Sprint 500 Touch -malliin. Useimmat asiakkaat haluavat juoksumattoa ostaessaan parhaan ratkaisun itse tarkoitukseen – juoksemiseen ja kävelyyn. Näin ollen teknologiaa kaipaavat panostavat siihen puoleen yleensä erikseen. Sen vuoksi juuri tämä juoksumatto, jota parhaillaan selailet, on viime vuosien ylivoimainen kestosuosikki ja saanut paljon positiivista julkisuutta. 

Sprint 500 on oikea juoksumatto erityisesti sinulle, joka arvostat aikaasi ja mielenrauhaasi enemmän kuin sitä, että saat hankittua mahdollisimman edullisen laitteen. Koska edullisemmallakin juoksumatolla pärjää hyvin erityisesti satunnaisessa käytössä, Sprint 500 on myös paras valinta sinulle, joka haluat kävellä tai juosta kohtuullisen säännöllisesti ja runsaasti – etenkin jos olet kookas ja arvostat turvallisuuttasi kovissakin vauhdeissa. Lisäksi olet hankkimassa juoksumattoa kestämään vuosiksi eteenpäin etkä vain hetkellistä tarvetta varten, niin FitNord Sprint 500 on sinun valintasi.

Ala kehittämään kuntoasi omien aikataulujesi ehdoilla ja tilaa tuhansien muiden tavoin tämä juoksumattojen huolettomin ja varmin valinta jo tänään! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
- Näyttö: LED-näyttö
- Hallinta: Painikkeet näytössä, pikavalitsimet näytössä sekä käsituissa
- Käyttökieli: Englanti
- Näytöltä näet helposti mm. matkan, ajan, sykkeen, kaltevuuskulman, nopeuden kalorit ja käynnissä olevan ohjelman.
- Tuplaiskunvaimennus
- USB2-portti kännykän tai tabletin latausta varten
- 4 siirtopyörää
- Tablet-teline

- Harjoitusohjelmat yhteensä: 22
- Valmiit ohjelmat: 18
- Omat ohjelmat: 3
- Manuaalinen ohjelma
- Bodyfat

- Tuuletettu AC-moottori 2,5 hv jatkuva ja 4,5 hv hetkellinen teho
- Nopeus: 1 - 20 km/h
- Nousukulma: 0 - 15 %
- Juoksuhihnan pinta-ala: 52 x 141 cm
- Käyttäjäpaino max. 150 kg
- Juoksumaton paino: 110 kg
- Vaatii maadoitetun pistorasian
- Pohjalevymateriaali: MDF
- Vetohihnan paksuus 2,0 mm
- Pohjalevyn korkeus lattiasta 18,8 cm
- Mitat käyttökunnossa: pituus 189,5 cm, leveys 94 cm, korkeus 148 cm
- Mitat säilytysasennossa (kokoontaitettuna): pituus 141 cm, leveys 96 cm, korkeus 151 cm
- Pakkauksen mitat: 228,5 x 98 x 43 cm (paino 128 kg)
- Käsikahvojen korkeus maasta: 107,5 cm
- Käsikahvojen korkeus juoksualustasta: 87 cm
- Luokka: SB (EN957)


Ergonomia:
- Sykevyön vastaanotin: analoginen 5 kHz
- Sykemittaus kädestä: Kyllä

Perustakuu:
Kotikäytössä 24 kk
Kevyessä yhteisökäytössä 12 kk
Ammattikäytössä 6 kk

Takuu alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on koko valtakunnan laajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Juoksumatto toimitetaan tukevassa laatikossa osittain koottuna. Asiakkaan asennettavaksi jää yleensä pystytolpat, käsituet, muovisuojat sekä näyttö. Työhön menee aikaa noin 1 tunti, mukana toimitetaan ohjeet. Vinkkejä asennukseen voit löytää myös Juoksumaton huolto- ja asennus -sivuiltamme. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelun kautta (palvelun hinta riippuu laitteen mallista sekä paikkakunnasta).

Asennusohjeet

Katso videolta ohjeet FitNord Sprint 500 -juoksumaton kokoamiseen.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1699,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: