Takavetoinen crosstrainer

ARVOSTELUT : Takavetoinen crosstrainer

4.1 / 5
4,1
20 arvostelua kategoriassa takavetoinen crosstrainer

Crosstrainerit voidaan karkeasti jakaa takavetoisiin ja etuvetoisiin malleihin, joista molemmista löytyy eri käyttötarkoituksiin ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja kuntolaitteita. Takavetoisessa crosstrainerissa vauhtipyörä ja voimansiirto sijaitsevat takana, mikä pienikokoisissa ja kotikäyttöön sopivissa crosstrainereissa valitettavasti heikentää laitteen tukevuutta. Kotikäyttöön suunnitellut takavetoiset crosstrainerit ovat keskimäärin 140-160 cm pitkiä ja noin 50-60 kg painavia. Koko on siis yleensä etuvetoisia crosstrainereita pienempi, mutta samaan vakauteen ja tukevuuteen ei päästä. Kuntosaleilta tutut takavetoiset crosstrainerit taas ovat jykevyydeltään ja hinnaltaan eri luokkaa. Takavetoisen crosstrainerin askellus on yleensä lyhyempi ja elliptisempi kuin etuvetoisessa.

Takavetoinen crosstrainer voi olla sinulle sopiva valinta, jos laitteen on mahduttava pieneen tilaan ja pidät lyhyemmästä askeltuntumasta. Jos toivot crosstrainerilta pitkää ja sulavaa askellusta ja silti pientä kokoa, tutustu myös etuvetoiseen FitNord Hiker 300F -malliin.

Kuntokaupalta löydät takavetoiset crosstrainerit niin kotiin, yhteisökäyttöön kuin kuntosaleille. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys: