Trampoliini alle 200€

On mahdollista löytää sopiva trampoliini alle 200 € hintaluokasta. Tällä hinnalla voi odottaa saavansa noin kaksi metriä halkaisijaltaan olevan halpistrampoliinin, mikä varmasti välttää satunnaisen käytön. Mutta jos laaatu ja kestävyys merkitsee tai mitä isompi hyppyala trampoliinissa on, joutuu hintaan satsaamaan myös huomattavasti enemmän. FitNord trampoliini on esimerkiksi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta alle 300 euron hankintaan nähden ja on muihin markkinoilla oleviin, kalliimpiin trampoliineihin verrattuna, silti turvallinen ja laadukkaista materiaaliesta valmistettu. 300-500 euron budjetilla kannattaa katsoa mahdolliset tarjoukset myös hintaluokkaa kalliimmista trampoliineista, joista voi löytyä kovempaa käyttöä kestävä trampoliini edulliseen hintaan.

Edullista trampoliinia hankittaessa kannattaa seurata myös hintaluokkaa kalliimpien trampoliinien tarjontaa. Tarjouksen osuessa kohdalle saattaa isommalla hyllyalalla oleva trampoliini löytyä edulliseenkin hintaan.

Kuntokaupan valikoimiin on edullisimmista trampoliineista valittu vain laadukkaimmat ja suositeltavat mallit. Valitse sinulle sopivin ja tilaa heti!
Järjestys: