Sähköpyörät 100 Nm

Sähköpyörät 100 Nm
Sähköpyörät 100 Nm

ARVOSTELUT : Sähköpyörät 100 Nm

3.6 / 5
3,6
27 arvostelua kategoriassa sähköpyörät 100 nm

Mikä on sähköpyörissä ilmoitettu newtonmetri (Nm)?

Sähköpyörissä käytetään erikokoisia ja -tehoisia moottoreita. Moottorin teho ilmoitetaan aina watteina, mutta pelkät watit eivät kuitenkaan yksin kerro moottorin suorituskyvystä. Sähköpyöräilijä kaipaa sähkömoottorin apua ensisijaisesti ylämäissä, ja pyörän mäennousukykyyn vaikuttaa eniten moottorin vääntömomentti, joka ilmoitetaan newtonmetreinä (Nm). Newtonmetrillä tarkoitetaan siis moottorin vääntömomenttia eli se ilmoittaa, kuinka hyvin moottori jaksaa vetää ja kuinka paljon siinä on vääntöä.

100 Nm sähköpyörät

FitNordin sähköpyörissä tehokkaimmissa moottoreissa on jopa 100 Nm vääntöä, kun keskimäärin luku huitelee 30–70 Nm välillä. Erityisesti sähkömaasto- sekä sähköläskipyörissä moottorin teho on erittäin suuri. Valtava vääntömomentti mahdollistaa sähköpyöräilyn epätasaisessa maastossa sekä jyrkissä ylämäissä kevyesti. Voimakkaasti vääntävä sähkömoottori tekee sähköpyöräilystä hauskaa, oli kyseessä sitten työmatka, soratielenkki tai juurakkopoluilla runnominen.

Kuntokaupan laajasta sähköpyörävalikoimasta löydät sähköpyörät monipuoliseen käyttöön. Tilaa oma 100 Nm vääntävä sähköpyörä nyt Kuntokaupalta!
Järjestys: