KUNTOSALIRATKAISUT

KUNTOSALIRATKAISUT
KUNTOSALIRATKAISUT

ARVOSTELUT : KUNTOSALIRATKAISUT

4.5 / 5
4,5
142 arvostelua kategoriassa kuntosaliratkaisut
Yritys- ja yhteisösalit Kaupalliset kuntosalit
 

Hyvin suunniteltu kuntosali on oikein mitoitettu, tehokas ja toiminnallinen

Käyttäjien tarpeiden mukaan suunniteltu ja toteutettu kuntosali on hyvin mitoitettu, jolloin se kestää aikaa ja käyttöä. Kun laitteet ja muu varustelu valitaan vaaditun käyttöasteen ja vaatimusten pohjalta eikä väärän oletuksen pohjalta, voi hyvän suunnittelun myötä säästää paitsi aikaa, myös rahaa.

Hyödynnä maksutonta suunnittelupalveluamme, jos epäilet osaamistasi turvallisen ja monipuolisen kuntosalin suunnittelun suhteen. Kuntokaupalta saat yhden katon alta suunnitelman sekä kokonaisvaltaisen tarjouksen laajasta valikoimastamme.
Vältä nämä neljä yleisintä virhettä kuntosalin suunnittelussa avullamme
  • Kuntosali ei täytä kaikkien käyttäjien vaatimuksia: neliöt ovat rajoitetut ja kaikkia halutaan palvella monipuolisesti, mutta suunnittelussa ei huomioida kaikkien käyttäjien tarpeita riittävän hyvin
  • Väärin mitoitetut laitteet: kevyeen kotikäyttöön tai 24/7 kaupalliseen käyttöön tarkoitetut laitteet edustavat ääripäitä laitevalikoimasta, joiden avulla pahimmillaan onnistut käyttämään budjettisi liian kalliiden laitteiden ostoon tai laitteisiin, jotka eivät kestä tarkoituksensa mukaisessa käyttökuormituksessa, jolloin huollot ja laitekannan uusiminen tekee toiminnasta kannattamatonta
  • Turvallisuuden laiminlyönti: esimerkiksi cross training -ympäristöön vaaditut turvaetäisyydet unohdetaan suunnitteluvaiheessa ja useamman harjoitellessa samanaikaisesti salilla turvallisuus vaarantuu
  • Yksipuoliset harjoittelumahdollisuudet: valitaan liian samankaltaisia laitteita tai laitteita jotka harjoittavat vain muutamaa lihasryhmää

Oikein mitoitettu kuntosali palvelee käyttäjiensä tarpeita ja tuo lisäarvoa toimintaasi. Suunnittelit kuntosalia joko taloyhtiöön, yritykseen, hyvinvointikeskukseen tai vaikkapa hotelliin, kerro asiantuntijoillemme alustavista ideoistasi ja tarpeistasi, niin teemme tilaan ja pohjasuunnitelmaasi sopivan ehdotuksen budjettisi mukaan.

Kuntokauppa tarjoaa asiakkaan käyttöasteen ja budjetin perusteella suunnitellun ratkaisun niin laajoihin kuntosalikokonaisuuksiin kuin yksittäisiin kuntolaitehankintoihin.  Toimitamme kokonaisuuksia sekä  kaupalliseen käyttöön että yhteisökäyttöön, joka on vahvinta erityisosaamisaluettamme. Yli 10 vuoden kokemukseemme perustuvan vankan tuotetuntemuksemme ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme ansiosta asiakastyytyväisyytemme on alan parhaimmistoa. Suorat hankintakanavamme mahdollistavat joustavat, asiakkaille räätälöidyt ratkaisut ja nopeat toimitukset. Toteutamme aina asiakkaan tarpeisiin sopivimman ja elinkaarikustannuksiltaan järkevimmän ratkaisun ja kokonaisuuden suunnittelusta asennukseen.

Lue Kuntokaupan toteuttamista kuntosaleista!


Anna kun autamme!

Suunnittelu lähtee liikkeelle tilan fyysisistä rajoitteista eli mitoista. Toimita meille mitat tai pohjakuva tilasta ja kuvaile, minkälaiseen käyttöön kuntosalia ollaan suunnittelemassa. Räätälöimme sinulle suunnitelman ja tarjouksen kuntosalin varustuksesta. Ota halutessasi kuvia tilasta, jotta suunnittelijamme hahmottaa tilan mahdollisuudet ja haasteet, kuten mm. kiinteät elementit eli lämmityspatterit, ikkunat, putket ja koteloinnit.

Toteutamme kuntosaleja ympäri Suomea ja mikäli olet suunnittelussa alkumetreillä tai jo pitkällä, hiotaan yhdessä sinulle toiminnallinen kuntosali vuosien ammattitaidollamme.  
Jätä tarjouspyyntö

Voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia!

[email protected]
045 728 4340

 

Järjestys: