Lastenistuimet ja -vaunut

ARVOSTELUT : Lastenistuimet ja -vaunut

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.
Kun perheeseen syntyy lapsi, moni asia laitetaan uuteen tärkeysjärjestykseen, kuten lapsen turvallisuutta koskevat tekijät. Yhteiset retket pyörällä ovat edelleen mukava tapa liikkua yhdessä lapsen kanssa.
 

Arkea helpottavat hankinnat jokapäiväiseen pyöräilyyn

Lapsi kulkee mukana turvallisesti lastenistuimessa sähköpyöräilijän takana tai lastenkärryissä sähköpyörän tai tavallisen pyörän perävaununa. Lastenkuljetuskärryllä on myös helppo kuljettaa kauppaostokset samalla reissulla, kun haet lapsesi työmatkan puitteissa päivähoidosta! Helkaman lastenkuljetuskärryssä on 16” renkaat, minkä lisäksi kärryn mukana tulee kätevä erikseen kiinnitettävä 12" etupyörä ja työntöaisa, joiden kanssa kärry soveltuu myös kävely ja hölkkäkäyttöön. Usein oletetaan, että lastenistuimeen tarvitaan tarakka, johon istuin kiinnitetään, mutta useimmat istuimet kiinnitetään suoraan polkupyörän runkoon. 

Turvallisuus

Hyvän lastenistuimen erottaa siitä, että siinä on kiinnitys tukevilla valjailla, jotta lapsi ei putoa kyydistä eikä saa niitä itse auki. Säädettävät jalkatuet ja hyvät sivutuet, jolloin kasvot saavat suojaa esimerkiksi kaatumistilanteessa tai kun lapsi nukahtaa kesken matkan. Ergonomisesti suunnitellussa ja hyvin pehmustetussa istuimessa on mukava taittaa matkaa äidin tai isän kanssa. On myös tärkeää, että lastenistuimella on erinomainen näkyvyys muille tienkäyttäjille sisäänrakennetun heijastimen ja turvavalon kiinnityspisteen ansiosta. Materiaaliltaan istuin on hyvä olla jämäkkä, vettä hylkivä ja helppo pitää puhtaana.

Muista myös aina ennen liikkeelle lähtöä tarkistaa, että kaikki on tukevasti paikallaan ja lapsesi istuu kyydissä mahdollisimman mukavasti ja oikeaoppisesti. Lastenistuimen tarkoitus on tarjota lapselle suojaa ja turvaa, estämällä lasta putoamasta vahingossa kyydistä kesken pyöräilyn sekä suojata lapsen jalkoja joutumasta pinnojen väliin. Lastenistuimet ja lastenkuljetuskärryt ovat helppoja kiinnittää pyörään, ja lapsesi pyörämatkasta tulee turvallista ja mukavaa. Mikä sen parempaa ajanvietettä sekä vanhemmille että lapsille kun maisemat vilisevät silmissä, siinä riittää lapselle ihmettelemistä!

Tilaa nyt työmatkapyöräilyyn, retkeilyyn ja lenkkeilyyn sopiva FitNord Ava 300 sähköpyöräsi kaveriksi kärry tai istuin lapsiperhearkea helpottamaan! Tilaa lastenistuimet pyörään Kuntokauppa.fi
 
Järjestys: