LAJIHARJOITTELU

LAJIHARJOITTELU
LAJIHARJOITTELU

ARVOSTELUT : LAJIHARJOITTELU

4.4 / 5
4,4
389 arvostelua kategoriassa lajiharjoittelu

Lajiharjoittelu on monipuolista liikuntaa, jossa kehon hallinta ja hyvinvointi on ykkösasia.

Pilates
Kehonhallintatekniikkaa, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa hengitystekniikkaa ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilatesharjoitteissa käytetään apuvälineinä mm. rullia, palloja ja mattoja.

Jooga
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä harjoitusmenetelmä, jossa keskeistä on hengitys sekä mielen ja kehon yhteistyö. Joogan avulla voi tutustua omaan kehoonsa ja mieleensä ja sen myötä kehittää niitä. Joogaliikkeitä tehdään omaa kehonpainoa ja oikeita suoritustekniikoita hyödyntäen, mutta myös joogaaminen vaatii tiettyjä apuvälineitä. Esimerkiksi joogamatto on oleellinen osa harjoittelua, jotta liikkeiden tekeminen olisi miellyttävää.

Voimistelu
Etsitkö kotiin puolapuita, voimistelurenkaita tai muita voimisteluvälineitä? Kotona voimistelu on erinomainen harrastus kaikenikäisille. Tutustu Kuntokaupan voimisteluvälineisiin ja aloita voimistelu kotona!

Jumppa
Jumppapallot, jumppamatot, jumppakepit ja jumppakuminauhat - Kaikki kotijumppaan Kuntokaupalta! Tutusta laajaan jumppavälinevalikoimaamme ja aloita tehokas kotijumppa!

Ryhmäliikunta
Kaikki tarvittava ryhmäliikuntaan: body pump -setit, bosupallot, steppilaudat, trampoliinit ja jumppamatot .

Crosstraining
Crosstraining-kokonaisuuden rakentamiseen tolpat, putket ja tangot monipuoliseen urheiluun. Valikoimistamme löytyy niin seinään kuin lattiaankin kiinnitettäviä crosstraining-telineitä sekä monipuolisia crosstraining-asemia.

Kuntokaupalta löydät laajan valikoiman erilaisia urheiluvälineitä niin aloittelijoille kuin ammattilaisille harjoittelun tueksi - Tutustu ja tilaa! 
Järjestys: