Trampoliinin valintaopas

Trampoliinin valintaopas
Trampoliinin valintaopas

ARVOSTELUT : Trampoliinin valintaopas

4.6 / 5
4,6
14 arvostelua kategoriassa trampoliinin valintaopas

Trampoliinin asennustapa

Valinnanvaraa on trampoliineissa runsaasti, mutta laadussa, ominaisuuksissa ja kestävyydessä on suuria eroja. On olemassa sekä jalallisia että maahan kaivettavia trampoliineja. Jalallisen trampoliinin voi sijoittaa mihin tahansa tasaiseen paikkaan, mieluiten nurmikolle. Maahan kaivettava malli vaatii mahdollisuuden kaivaa maata noin metrin syvyydeltä, eli asennus ei onnistu esim. kallioseen pihaan.

Trampoliinin koko

Trampoliinin kokoon vaikuttaa pihan koko, mutta tietysti myös se, että mitä suurempi hyppyala on, sitä hauskempaa ja helpompaa on  temppujen teko. Saatat myös tuntea olosi turvallisemmaksi, sillä törmäysriski pienenee, jos matossa on suurempi hyppyala. Trampoliini on hyvä sijoittaa tasaiselle nurmelle ja varmistaa, että sen ympärillä on vapaata tilaa 1,5 m suuntaansa.

Turvallisuus

Panosta laatuun ja turvallisuuteen! Trampoliinin turvaverkko on ehdoton lisävaruste suojaamaan pomppijoita. Trampoliinin turvaverkolla varmistetaan, etteivät trampoliinilla pomppijat tipu trampoliinilta ja loukkaa itseään. Turvaverkko kiinnitetään trampoliinin tankopehmusteiden avulla suoraan tankoihin. Suojaverkko on nopea kiinnittää ja se pysyy trampoliinin päällä tukevasti. Turvaverkossa on myös vetoketju, jolla verkon saa helposti suljettua ja aukaistua. Näin lapset pysyvät turvassa trampoliinilla turvaverkon suojissa ja poistuminen on helppoa. Myös huolellisesti suunniteltu ja hyvin pehmustettu jousitus tekee trampoliinista turvallisen. Turvallinen trampoliini on tukevarunkoinen ja rakenteeltaan painava. Trampoliinien suositus enimmäiskäyttäjäpaino ja takuun voimassaolon raja on 120 kg. Trampoliinien korkea turvaverkko suojaa pitkääkin käyttäjää putoamiselta, joten pituusrajaa käyttäjälle ei ole. Trampoliinia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota takuun pituuteen, joka kertoo paljon tuotteen laadusta.

Panosta laatuun ja turvallisuuteen hankkimalla laadukas trampoliini. Valitse teidän kotiin paras trampoliini, Kuntokaupalta!
Järjestys: