Koripallo

ARVOSTELUT : Koripallo

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.
Koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista. Se on lentopallon tapaan kehitetty 1800-luvun loppupuolella koululiikuntalajiksi.

Koripalloa pelataan kahden joukkueen voimin, kentällä on kerrallaan viisi pelaajaa. Pelissä pyritään heittämään pallo korkealla sijaitsevaan koriin yläkautta, ja onnistuneesta koriheitosta joukkue saa pisteitä. Palloa liikutellaan joko pelaajien välillä syötellen tai lattiaa vasten pompottaen. Vastustajajoukkueen pisteiden tekoa yritetään estää sääntöjen rajoissa. Koripallo on kontaktilaji kuten jalkapallo, mutta taklaaminen ei ole sallittua. Lajin perusteet on helppo oppia, ja se sopiikin kaikenikäisille ja kaikentasoisille harrastajille.

Pelaamiseen ei tarvita muuta kuin pallo ja korit sekä riittävän kovapintainen alusta, joten lajin harrastaminen on helppoa. Monet ostavat kotipihalle seinään tai tolppaan kiinnitettävän korin, johon on mukava heitellä ja harjoittaa muita pelitaitoja. Koripallokenttiä löytyy usein myös kuntien ulkoliikunta-alueilta, ja näille kentille voi mennä pelaamaan ja heittelemään vapaasti, ellei kentillä ole seuroille varattuja harjoitus- tai pelivuoroja.

Kuntokaupalta löydät laadukkaat ja edulliset koripallovälineet harjoitus- ja kilpailukäyttöön . Tutustu valikoimaan ja tilaa!
Järjestys:
 • OUTLET -37 %
  Numeroitu peliliivi-setti 16 kpl, Edge Junior
  0.0 / 5

  Numeroitu peliliivi-setti 16 kpl, Edge Junior

  49,00 € 79,00 €

  Tai alk. 1,70 €/kk