Sähköpotkulauta lapselle

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta lapselle

3.4 / 5
3,4
49 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta lapselle
Sähköpotkulauta on näppärä ja helppokäyttöinen kulkuväline kaikenikäisille – myös lapsille.

Sähköpotkulaudan käytössä ei ole minkäänlaisia ikärajoituksia ja se soveltuu hyvin myös lapsen käytettäväksi. Lapsia on kuitenkin monen ikäisiä ja kokoisia, joten vanhempien on syytä harkita tarkkaan, onko sähköpotkulauta sopiva menopeli juuri omalle lapselle. On tärkeää, että sähköpotkulaudan käsittelyn lisäksi myös liikennesääntöjen mukaan ajaminen onnistuu.

Jos lapsi on pituutensa sekä sähköpotkulaudan käsittelytaitojensa puolesta valmis kulkemaan matkoja sähköpotkulaudalla, enää tarvitsee valita hänelle oikeanlainen malli. Sähköpotkulaudan olisi hyvä olla melko kevyt, jotta sitä olisi helpompi käsitellä. Laitteessa olisi myös syytä olla turvallisen pysäytyksen takaava levyjarru sekä ajovalot edessä ja takana.

Akunkesto on myös asia, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta matka ei katkea kesken. Akku on usein melko painava osa sähköscoottia, joten liian iso akku voi tehdä laitteesta painavan ja hankalamman käsitellä. Roiskesuojattu sähköpotkulauta on myös varma valinta, sillä keleistä ei aina voi mennä takuuseen. Kukaan ei halua, että sähköpotkulauta hyytyisi ensimmäiseen lätäkköön, joten esim. IP54-roiskesuojaus kannattaa olla. IP54-luokitus suojaa laitetta myös pölyltä ja lialta.

Lisäksi ilmatäytteiset renkaat tekevät sähköpotkulaudalla ajamisesta miellyttävää. Jos renkaat ovat pistosuojattu, ajaessa ei tarvitse pelätä mahdollisia teräviä pikkukiviä tai lasisiruja.

Lopuksi kannattaa miettiä, tarvitseeko sähköpotkulautaa kanniskella esimerkiksi rappukäytävissä ja säilyttää pienissä tiloissa, kuten varastossa. Sitä varten kannattaa valita kokoontaitettava sähköpotkulauta. Ne ovat todella näppäriä, pieneen kokoon taittuvia laitteita, jotka ovat kevyitä lapsenkin kantaa sekä helppo säilyttää ja varastoida.

Tutustu Kuntokaupan laadukkaisiin ja kevyisiin sähköpotkulautoihin täältä!
 
Järjestys:
 • OUTLET -19,10 €
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  129,90 € 149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • OUTLET
  FitNord Swift+ Sähköpotkulaudan vara-akku (230 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift+ Sähköpotkulaudan vara-akku (230 Wh)

  199,00 €

  Tai alk. 7,34 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk