SÄHKÖFATBIKET

ARVOSTELUT : SÄHKÖFATBIKET

4.1 / 5
4,1
155 arvostelua kategoriassa sähköfatbiket

Fatbike, eli läskipyörä, on suunniteltu kulkemaan äärimmäisissä olosuhteissa. Erikoisleveät ”läskirenkaat” etenevät niin lumessa, mudassa kuin upottavassa hiekassakin. Kun pakettiin lisätään vielä polkemista avustava sähkömoottori, ovat mahdollisuudet rajattomat!


Sähköfatbike on erinomainen kulkuväline ympärivuotiseen käyttöön. Leveät renkaat tarjoavat äärimmäisen hyvän pidon ja pehmeyden, joten sähköfatbike on oikea valinta niin lumeen, loskaan kuin liukkaille kaduille ja teille. Kesäkeleillä renkaisiin voidaan lisätä suuremmat paineet, jolloin pyörä kiitää kadut ja polut vauhdikkaasti. Sähkömoottorin avustamana noustaan jyrkimmätkin mäet kivuttomasti. Sähköfatbike on todellinen monikäyttöpyörä, joka toimii niin työmatkapyöränä, maastopyöränä, retkipyöränä kuin mönkijänä mahdottomilta tuntuvilla alustoilla. Sähköfatbike on myös takuuvarma katseenkääntäjä.

Sähköfatbike on oikea valinta sinulle, jos haluat että sähköpyöräsi on valmis kaikkiin olosuhteisiin. Jos kiikarissa on astetta kapeammilla renkailla varustettu sähköpyörä, tutustu myös sähkömaastopyöriin.

Oli keli mikä tahansa, sähköfatbike ei jätä pulaan. Tilaa nyt omasi Kuntokaupalta!

 
Järjestys: