Painopeiton hoito-ohjeet

ARVOSTELUT : Painopeiton hoito-ohjeet

4.6 / 5
4,6
43 arvostelua kategoriassa painopeiton hoito-ohjeet
Kysymykset, kuten voiko painopeiton pestä pesukoneessa käyvät varmasti monen asiakkaan mielessä. Valikoimastamme löydät onneksi laadukkaat puuvilla- ja mikrokuituiset pestävät painopeitot eri painoluokissa, joita voi myös pestä pesukoneessa.

Painopeitot vaativat ajoittaista pesua siinä missä tavallisetkin peitot. Peitto voidaan pestä koneessa 60 asteessa. Painopeitoille suositellaan ensisijaisesti tahranpoistoa kostealla liinalla. Mikäli peitto tarvitsee tehokkaampaa tahranpoistoa, on otettava huomioon pyykinpesukoneen painorajat. Kymmenen kilon painopeittoa ei voi pestä viiden kilon koneessa, vaan silloin peitto tulisi viedä esimerkiksi pesulaan pestäväksi. Peitto voidaan myös jäädyttää joko pakastimessa tai ripustamalla se ulos, kun ulkona on pakkasta. Tällä tavoin peitto saa uuden raikkaan tuoksun ja mahdolliset pölypunkit poistuvat.

Painopeitto tulee aina venyttää sekä pituus- että leveyssuunnassa pesun jälkeen. Peiton voi myös viedä kuivapesuun, mutta on tärkeää välttää vahvempia kemikaaleja. Älä käytä valkaisuainetta. Kuivauksessa suositellaan ripustus- tai tasokuivausta. Ei mielellään linkousta. Painopeitoilla on kahden vuoden laatutakuu. 

Tutustu nyt laajaan valikoimaan laadukkaita puuvilla- ja mikrokuitupainopeittoja, jotka sopivat eripainoisille ja -kokoisille käyttäjille.
Järjestys: