FitNord-trampoliinit

ARVOSTELUT : FitNord-trampoliinit

4.4 / 5
4,4
8 arvostelua kategoriassa fitnord-trampoliinit
Trampoliiniliikunta on yksi suosituimmista liikuntamuodoista etenkin lasten keskuudessa, mutta myös aikuiset ovat innostuneet polttamaan kaloreita tämän välineen ansiosta, ja kukapa ei tykkäisi pomppia kohti yläilmoja! Jo puolen tunnin pomppiminen tekee ihmeitä. Harjoittelua voit muokata tarpeidesi mukaan, parantaa voimaa ja kestävyyttä, nostaa sykettä, rentouttaa kehoa tai vain pitää hauskaa. Tehokkaan kalorien polton lisäksi se on hyväksi sydämelle ja verisuonille, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa näin ollen painonhallinnassa.

FitNord trampoliini tarjoaa runsaasti tilaa pomppiseen ja laadukkaat jouset takaavat hyvän kuormitettavuuden, joten myös aikuinen voi pomppia trampoliinilla turvallisesti. FitNord trampoliini on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta muihin markkinoilla oleviin, kalliimpiin trampoliineihin verrattuna, ja silti turvallinen ja laadukkaista materiaaliesta valmistettu. 

FitNord trampoliinissa on pitävä ja turvallinen suojaverkko, joka on helposti koottavissa ja asetettavissa paikoilleen. Pehmustus ja jousisuojus tekevät trampoliinin käytöstä erittäin turvallista. Turvaverkossa on lisäksi kaksi solki-lisäkiinnikettä, että turvaverkko pysyy varmasti kiinni pomppisen ajan. Toimituksen sisältöön kuuluvat tikkaat helpottavat erityisesti pienten lasten nousemista ja poistumista trampoliinista.  Kestävä turvaverkko takaa huolettoman treenaamisen ja minimoi loukkaantumisriskiä entisestään. 

Tukevarakenteinen ja laadukas FitNord trampoliini tarjoaa siksi turvallisia ja hauskoja treenihetkiä kaikenikäisille ja vuosiksi eteenpäin. Siksi kannattaa hankkia kerralla laadukas trampoliini Kuntokaupalta!