Kuntopyörät

Kuntopyörät
Kuntopyörät

Kuntopyörä on erinomainen kuntolaite tehokkaaseen kotitreeniin. Kuntopyörät vievät yleensä vähän tilaa ja mahdollistavat kuntoilun helposti kotona säällä kuin säällä. Kuntopyörät ovat parhaimmillaan erittäin kestäviä ja helppohuoltoisia, joten laadukkaalla laitteella treenaa huoletta pitkän aikaa. Kuntopyöräily sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, eikä se rasita niveliä, joten se sopii hyvin myös nivelvaivoista kärsiville ja kuntoutuskäyttöön.

Kuntopyörien ominaisuudet vaihtelevat hintaluokan mukaan: edullisimmissa malleissa on usein vähemmän vastustasoja ja harjoittelun seurantamahdollisuuksia sekä kevytrakenteisemmat rungot. Kalliimmissa malleissa taas on jouhevasti toimiva vastustyyppi, enemmän vastustasoja ja ohjelmia sekä vakaa treenituntuma. Valitse kuntopyörä omien tarpeidesi mukaan laajasta valikoimastamme. Valikoimistamme löydät suosituimmat kuntopyörämerkit, FitNord, Tunturi, Keiser, Titan Life ja Gymstick. Vinkkejä valintaan ja tietoa kuntopyöristä löydät myös kuntopyörän valintaoppaasta.

Haluamme Kuntokaupalla tarjota sinulle markkinoiden parhaat ja laadukkaimmat kuntopyörät, jotka ovat miellyttäviä käyttää ja motivoivat treenaamaan tehokkaasti. Kuntokaupan laajasta valikoimasta löydät myös spinningpyörät  kovaan treeniin sekä rekumbenttipyörät, eli istuttavat kuntopyörät, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisille ja kuntoutuskäyttöön.

Kuntokaupalta löydät edullisesti laadukkaat, kestävät ja käyttömukavuudeltaan parhaat kuntopyörät. TIlaa nyt omasi!

Järjestys: