Kajakki metsästykseen

ARVOSTELUT : Kajakki metsästykseen

4.4 / 5
4,4
63 arvostelua kategoriassa kajakki metsästykseen

Liiku ääneti syrjäisilläkin sorsalammilla!

Vesilintujen metsästyksessä tarvitaan paitsi keskittymis- ja reagointikykyä, myös vakaata ja äänettömästi liikkuvaa vesikulkuneuvoa. Jahtimahdollisuudet moninkertaistuvat, kun päästään matalien lahtien vesille ja kasvuston sekaan lähemmäs riistaa.

Riittävän tilava ja vakaa ilmatäytteinen kajakki on mainio liikkumisväline vesilintujahtiin. FitNord Seal Two antaa riittävästi tilaa, jotta metsästäjä mahtuu istumaan takaosassa ja noutava koira mukavasti edessä – ja molemille riittää sivuttaisvakautta ja kantavuutta. Seal-kajakkeja on vaikea saada kaatumaan, vaikka yrittäisi! Aselaukut ja muut varusteet mahtuvat niin ikään mukaan kajakkiin.

Seal-kajakilla on helppo liikkua vesikasvustonkin seassa, sillä runko lipuu helposti vedessä ja liukuu kasvustojenkin lävitse. Kajakkia voi liikutella niin kahdelta kuin yhdeltäkin puolelta meloen tai myös sauvomalla. Syväys on todella pieni, kun takaosan evän jättää pois. Kajakki pysyy silti helposti hallittavana vakaan runkonsa ja pitkän vesilinjansa ansiosta. Ja riistaa etsittäessä ei mahdollisimman suuri nopeus ole ykköstavoite.

Vesieläimet pakenevat lähestyvää kajakkia huomattavasti vähemmän herkästi kuin suurempia ja äänekkäämpiä aluksia. Siksi ilmatäytteisellä kajakilla on helppo ikään kuin hiipiä kaislikossa – edetä hiljaa ja varovasti riistalajien oleskelualueilla. Kajakin matala profiili piilottaa niin kulkuneuvon kuin metsästäjän kasvuston sekaan, eikä Seal-kajakin musta väri erotu helposti luonnon väreistä.

Ja kuten ilmatäytteisillä kajakeilla aina, kuljettaminen jahtivesille on helpompaa kuin millään muilla vesikulkuneuvoilla. Kuljetustrailereita, peräkärryjä tai erikoisvalmisteisia kattotelineitä ei tarvita. Ja on sellaisiakin riistavesiä, joissa muut vaihtoehdot vesillä liikkumiseen käyvät vähiin. llmatäytteisen kajakin voi kuljettaa syrjäisillekin lammille, joille muilla vesikulkuneuvoilla ei ole asiaa.

Muistathan huolehtia metsästyksen turvallisuudesta sekä noudattaa paikallisia säännöksiä.

Laajenna vesilintujahdin reviiriä kohti riistan reviiriä -- hanki tukeva, ilmatäytteinen Seal Two -kajakki Kuntokaupasta!
Järjestys:
 • FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)

  799,00 €

  Tai alk. 30,99 €/kk

 • FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (1-istuttava)
  4.4 / 5

  FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (1-istuttava)

  499,00 €

  Tai alk. 18,42 €/kk