Naisten sähköpyörät

ARVOSTELUT : Naisten sähköpyörät

4.4 / 5
4,4
750 arvostelua kategoriassa naisten sähköpyörät
Kuntokaupan naisten sähköpyörät ovat laadukkaita, turvallisia ja tyylikkäitä kulkuvälineitä kaupunkiliikkumiseen, retkeilyyn ja vapaa-ajan pyöräilyyn. Mallistosta löydät niin rennolla ajoasennolla varustetut sähkökaupunkipyörät kuin vauhdikkaat sähköhybridipyörät ja hyvin varustellut retkipyörät. Naisten sähköpyöriä yhdistää perinteisesti matalalla kulkeva vaakaputki, eli pyörämallit ovat niin sanotusti matalarunkoisia.

Vaakaputken korkeudesta huolimatta sukupuolella ei ole pyörän valinnan kanssa juurikaan tekemistä. Matalarunkoinen naisten sähköpyörä voi olla täydellinen valinta kenelle tahansa helppokäyttöistä kulkuvälinettä etsivälle, sillä kyytiin ja siitä pois nouseminen on helppoa eikä jalkaa tarvitse nostaa pyörän ylitse. Vaatevalintojakaan ei tarvitse miettiä, sillä matalarunkoisella pyörällä on helppo pyöräillä niin hameessa, mekossa, pitkässä takissa kuin pyöräilyshortseissakin.

Klassiset pyörämallit, kuten kuuluisat mummopyörät ja Jopot, ovat edelleen kaikenikäisten suosiossa ja ovat sähkömoottorilla varustettuina entistäkin hauskempia ja mukavampia ajaa. Myös vauhdikkaammat hybridi- ja retkipyörät soveltuvat miehille matalarunkoisinakin ja yhä useammat naiset hankkivat kulkuvälineeksi korkearunkoisen miestenpyörän. Harrastuskäyttöön soveltuvat sähkömaastopyörät ja fatbiket soveltuvat kenelle tahansa, kunhan runkokoko on sopiva. Sopivan kokoisen rungon valinta onkin ensisijaisen tärkeää aina sähköpyörää tai polkupyörää hankittaessa. Tarkista siis sähköpyörän tuotetiedoista, minkä pituisille käyttäjille sähköpyörää suositellaan.

Suosituimmat naisten sähköpyörät:
Kuntokaupan valikoimista löydät naisten sähköpyörät kaikkiin käyttötarkoituksiin edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa!
Järjestys: