Sähköpotkulauta käyttäjän mukaan

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta käyttäjän mukaan

3.5 / 5
3,5
19 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta käyttäjän mukaan
Kuntokaupan valikoimasta löydät sähköpotkulaudat eri käyttäjäryhmille, eri ominaisuuksilla, erilaisiin käyttötarkoituksiin ja useilta eri valmistajilta laajalla hintahaarukalla.

Aikuisten sähköpotkulautaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota valmistajan ilmoittamaan painorajaan. Sähköpotkulauta melko varmasti toimii ja on jopa ajettava painorajan ylittyessä, mutta ajo-ominaisuudet heikkenevät, eikä jarruvoima riitä turvalliseen käyttöön. Painorajan ylittyessä myös sähkömoottori joutuu koville, joten akkukestokaan ei ole optimaalinen. Tärkeää on myös, että sähköpotkulauta on sopivan kokoinen; suuremmalle kuskille leveä astinlauta ja korkeampi ohjaustanko tekevät ajamisesta miellyttävää ja turvallista.

Sähköpotkulautojen akkukesto on yleensä noin 10-30 kilometriä yhdellä latauksella. Todellinen toimintasäde kuitenkin riippuu esimerkiksi kuljettajan painosta, maastoon mäkisyydestä, vauhdista ja lämpötilasta. Pienelläkin toimintasäteellä saattaa pärjätä; jos ajat esimerkiksi päivittäin alle 10 kilometrin työmatkan, ehtii akun helposti lataamaan työpaikalla työpäivän aikana ja virtaa jää ylikin. Akun teho vaikuttaa suuresti sähköpotkulaudan hintaan.

Tästä kategoriasta löydät sähköpotkulaudat käyttäjäryhmien mukaan. Tutustu valikoimaan ja tilaa!
Järjestys:
  • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
    5.0 / 5

    FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

    399,00 €

    Tai alk. 14,73 €/kk