Sähköpotkulauta sateella

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta sateella

3.5 / 5
3,5
37 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta sateella
Sähköpotkulautoja vertaillessa on syytä varmistaa, onko sähköpotkulauta suojattu vedeltä. Keväällä, kesällä ja syksyllä vesikuuro voi yllättää potkulautailijan. Vaikka onnistuisi välttämään ajamasta sateella, tien pinta voi olla märkä ja täynnä lätäköitä aiemmista vesisateista. Tällöin on hyvä tietää, että sähköscoottisi ei hajoa, vaikka vesi ajaessa roiskuisikin.

Laadukas sähköpotkulauta on IP54 -suojattu. Tämä tarkoittaa sitä, että sähköpotkulauta kestää vesiroiskeita joka suunnasta. Voit siis huoletta ajaa märällä teillä tai pienistä lätäköistä ilman pelkoa, että sähköpotkulautasi hyytyisi kesken matkan. Sähköscootin moottori on integroitu eturenkaan sisään, jossa se on suojassa vesiroiskeilta ja lialta. Irrotettavalla akulla varustetussa sähköpotkulaudassa akku on korkealla ohjaustangon sisällä suojassa maantiepölyltä.

IP54 sähköpotkulauta on veden lisäksi suojattu myös pölyä vastaan. Pölyä ja likaa irtoaa tien pinnasta kuivallakin kelillä, joten tätä vastaan on syytä myös suojautua.

Jos siis haluat taittaa matkasi varmasti ja turvallisin mielin, valitse vedenkestävä sähköpotkulauta!

Tilaa Kuntokaupan vedenkestävä sähköpotkulauta täältä!
 
Järjestys:
 • OUTLET -19,10 €
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  129,90 € 149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk