FEDDZ PF-1 Täysjousto Sähkömaastopyörä, valkoinen (630 Wh tehoakku)

FEDDZ PF-1 Täysjousto Sähkömaastopyörä, valkoinen (630 Wh tehoakku)

4999,00 € 5499,00 €

Svea -erämaksu alk.  196,51 €/kk

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Tehokas akku, voimakkaasti vääntävä moottori ja huippuluokan jousitus tekevät Feddz PF-1 -sähkömaasturista loistavan valinnan vaativankin maastopyöräilijän tarpeisiin!

Saksalainen Feddz PF-1 on täysjousitettujen sähkömaastopyörien aatelia. Siitä löytyy muun muassa upouusi, valtavan 85 Nm vääntömomentin tarjoava Shimano EP8 -moottori, joka on kevyempi ja hiljaisempi kuin useimmat saman hintaluokan moottorit. Voit yhdistää pyörän Shimanon E-Tube-sovellukseen ja päivittää pyörän ohjelmistoa sekä hallita monia asetuksia ja tietoja älypuhelimesi avulla. Tämä sporttinen ja moderni maastopyörä on kuin luotu pitkille maastolenkeille, mutta soveltuu erinomaisesti myös työmatkoille ja kaupunkiajoon.

Tämän takia kannattaa valita FEDDZ PF-1 uudeksi sähköpyöräksesi:

1. Laaja toimintasäde ja akun kapasiteetti – Yli 150 km yhdellä latauksella

Feddz PF-1 erottuu joukosta muun muassa suuren, integroidun 630 Wh akun ansiosta. Toimintasäde on poikkeuksellisen pitkä – yli 150 km yhdellä latauksella ECO-asetuksella – mikä tarkoittaa vähemmän huolta akun lataamisesta ja enemmän vapautta seikkailuihin. Suuri akku näyttää arvonsa erityisesti pitkillä maastolenkeillä tai päivittäisessä ajossa, koska akkua ei tarvitse olla lataamassa jatkuvasti. Se hyödyttää myös ekologisesti tietoisia kuluttajia, jotka etsivät kestävää ja pitkäikäistä kulkuvälinettä.

2. Voimakas 85 Nm vääntö ja suorituskyky – Jaksaa haastavatkin maastot vaivattomasti

Feddz PF-1:n sydän on yksi markkinoiden tehokkaimmista sähköpyörämoottoreista, Shimano EP8. Se tarjoaa vaikuttavan 85 Nm vääntömomentin, eli jyrkät nousut, pitkät etapit ja ennen kaikkea maastopyöräilijöille tutut haastavat olosuhteet hoituvat sujuvasti ja vaivattomasti. Moottorin korkea suorituskyky mahdollistaa nopean kiihtyvyyden myös tasaisilla teillä, mikä parantaa ajokokemusta olennaisesti. Shimano EP8 -moottorin luotettavuuden ja tehokkuuden ansiosta Feddz PF-1 vastaa vaativankin maastopyöräilijän odotuksiin.

3. Huippuluokan jousitus – Vähentää rasitusta kehoon

Feddz PF-1 on varustettu huippuluokan Manitou Mezzer Expert -jousituksella ja Manitou Mara -iskunvaimentimella, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan ajomukavuuden ja hallinnan kaikenlaisissa maastoissa. Jousitusjärjestelmä absorboi tehokkaasti tienpinnan epätasaisuudet, mikä vähentää rasitusta kuljettajan kehoon ja mahdollistaa pidemmät ja mukavammat ajot. Olipa edessä sitten juurakkoinen polku tai kivikkoinen alamäki, Manitoun jousitusjärjestelmä varmistaa, että Feddz PF-1 pysyy vakaana ja reagoi joustavasti kuljettajan ohjauksiin.

Kenelle ja miksi?

Feddz PF-1 on suunniteltu vastaamaan vaativankin maastopyöräilijän tarpeisiin. Se tarjoaa huippuluokan tehoa pienemmässä koossa ja kevyemmin kuin kilpailijansa ja selvittää maaston kuin maaston – niin metsässä kuin kaupungissakin. PF-1 on loistava valinta, kun kaipaat sähköpyörältäsi pitkää toimintamatkaa, erinomaista suorituskykyä ja ketterää joustavuutta kaikissa olosuhteissa.

Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää, joten tunnistamme laatupyörän sellaisen nähdessämme. Saksalainen Feddz on erikoistunut premium-luokan sähköpyöriin, ja PF-1 on tästä loistava esimerkki. Tähän pyörään ei tarvitse pettyä!

Tilaa laadukas Feddz PF-1 -sähkömaastopyörä Kuntokaupalta ja ota vaativatkin maastoreitit haltuun! =>Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 43 cm tästä tai runko 48 cm tästä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

 • Moottori: SHIMANO STEPS EP800, 36V, 250 W, 85 Nm
 • Akku: DARFON, 36V, 630 Wh, integroitu
 • Jousitus: Manitou Mezzer Expert, 140mm / Manitou Mara, 210x50 mm
 • Takavaihtaja: Shimano SLX RD-M7100 12v
 • Liipasin: Shimano SLX SL-M7100 12v
 • Kiekot: Sunringle Duroc 37SD 29"
 • Renkaat: Schwalbe Nobby Nic Evo, SuperTrail, TL-Easy, 29x2.60", ADDIX SpeedGrip
 • Haarukka: Manitou Mezzer Expert 140 mm
 • Iskunvaimennin: Manitou Mara 210x50mm
 • Ohjainkannatin: integroitu
 • Ohjainlaakeri: CROS AZX-596, ICR, ZS56/28.6 - ZS56/40, BlockLock120° (rajoittimella)
 • Paino: 22,6 KG
 • Maksiminopeus: 25 km/h
 • Toimintasäde: Yli 150 km ECO-tilassa
 • Polkimet: ei tule mukana

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 4499,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: