Hiljainen spinningpyörä

ARVOSTELUT : Hiljainen spinningpyörä

4.6 / 5
4,6
82 arvostelua kategoriassa hiljainen spinningpyörä

Moni spinningpyörää hankkiva arvostaa erityisesti laitteen hiljaisuutta. Hiljaisella spinningpyörällä voi treenata myöhään illalla tai aikaisin aamulla muita häiritsemättä. Ylimääräiset äänet saattavat vaikuttaa myös treeniin keskittymiseen. Spinningpyörät yleensä ovat varsin hiljaisia kuntolaitteita, mutta eroja silti löytyy.

Eniten laitteen äänekkyyteen vaikuttaa vastustyyppi sekä voimansiirto. Voimansiirroltaan ketjuvetoinen spinningpyörä on yleensä huomattavasti äänekkäämpi kuin hihnavetoinen pyörä, jossa poljinvoima siirtyy vauhtipyörään kumisen hihnan välityksellä. Vastuksista hiljaisin on magneettivastus, jossa magneetit hidastavat vauhtipyörän liikettä, eivätkä kosketa varsinaisesti vauhtipyörää. Manuaalivastuksella varustetuissa halvimman pään spinningpyörissä on jarrupalat tai jokin muu mekanismi, joka hidastaa vauhtipyörää. Näistä yleensä kuuluu jonkin verran hankaavaa ääntä. Hiljainen spinningpyörä on mukava käyttää ja yleensä osiensa puolesta laadukkaampi, vähemmän huoltoa kaipaava ja kovemman vastuksen antava laite. Näin ollen suosittelemmekin hankkimaan hiljaisen, magneettivastuksella varustetun spinningpyörän käyttötarkoituksesta riippumatta. Esimerkiksi FitNord Racer 500 on hiljainen spinningpyörä kotikäyttöön, joka tarjoaa erinomaisen harjoittelutuntuman ja runsaasti vastusta kovemmallekin polkijalle.

Kuntokaupan valikoimista löydät hiljaiset spinningpyörät niin kotiin kuin kuntosaleille edullisilla hinnoilla. Tutustu tämän sivun valikoimiin ja tilaa sinulle sopivin spinningpyörä jo tänään!

Järjestys: