Trampoliini nuorille

ARVOSTELUT : Trampoliini nuorille

4.4 / 5
4,4
14 arvostelua kategoriassa trampoliini nuorille
Trampoliini sopii koko perheen käyttöön, mutta mikä trampoliini sopii meille? Näitä kysymyksiä asiakkaat usein pohtivat. Trampoliini ei ole vain pienten lasten leikkimiseen ja temppujen tekoon, vaan siitä tulee nopeasti myös nuorten lempipaikka. Useat vanhemmat ovat kertoneet meille, että heidän nuoriso voisi helposti hyppiä ja temppuilla vaikka koko päivän trampoliinilla. Myös loikoilu ja lukeminen sekä yöpyminen trampoliinissa voi tuntua nuorista jännittävältä ja itsenäiseltä. Trampoliinilla voi pomppia niin aloitteleva treenaaja kuin kokeneempikin kuntourheilija.

Pyöreä FitNord Trampoliini sopii erityisen hyvin nuorisolle pomppualustaksi. Näissä malleissa turvaverkko asettuu reunasuojuksen alle niin, että varpaat ja sormet eivät joudu kosketuksiin jousien kanssa kovissakaan ilmavolteissa. Maatrampoliinit ovat nousseet myös nuorten suosioon ja ne sopivat niin kotipihaan kuin yläkoulujen pihoille sekä liikuntapaikoille. Maatrampoliinit upotetaan maahan ja ne sulautuu paremmin pihaan. Maatrampoliinien putoamiskorkeus jää matalaksi ja tekee käytöstä turvallisempaa.

Turvallisuus on aina ykkösprioriteetti ostaessa trampoliinia, tuli se sitten lasten, nuorten tai aikuisten käyttöön! Tutustu Kuntokaupan valikoimaan ja tilaa trampoliini kotiin tai mökille.
Järjestys: