Crosstrainerit

ARVOSTELUT : Crosstrainerit

4.5 / 5
4,5
2 arvostelua kategoriassa crosstrainerit

Kuntokaupan Outletistä löydät vähän käytetyt crosstrainerit huollettuina ja tarkistettuina erittäin edulliseen hintaan! Nämä crosstrainerit ovat olleet käytössä esimerkiksi myymälämme esittelymalleina, leasing-laitteina tai ne ovat palautuneet asiakkailta. Crosstrainerit ovat täysin toimintakuntoisia ja läpikäytyjä, joten tilaamalla käytetyn crosstrainerin Kuntokaupalta saat toiminnaltaan uutta vastaavan laitteen huomattavasti edullisemmin. 

Kuntokaupan käytetyt Outlet-crosstrainerit  ovat yleensä valmiiksi kasattuja ja heti käyttökunnossa. Kasatun crosstrainerin rahtikustannukset ovat tavallista korkeammat, joten parhaimman edun ostoksellesi saat noutamalla sen suoraan myymälästämme. Tilaa heti verkkokaupasta, niin varaamme tuotteen sinulle! Käytetyissä kuntopyörissä saattaa olla vähäisiä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta toimintaan. 

Esittelymallien ja palautustuotteiden takuuaika saattaa poiketa uuden tuotteen takuuajasta. Takuuaika lukee tuotesivulla. Lisää tietoa laitteesta sekä mahdollisista toimitustavoista saat tuotekuvauksesta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käytetyt crosstrainerit ovat yksittäiskappaleita, joten toimi nopeasti! Mikäli et löydä käytetyistä crosstrainereista juuri nyt mieleistäsi mallia, on Kuntokaupalla kattava valikoima uusia crosstrainereita edullisin hinnoin.

Nappaa nyt paras tarjous ja tilaa käytetty crosstrainer edullisesti Kuntokaupalta!

Järjestys: