Kajakki kalastukseen

ARVOSTELUT : Kajakki kalastukseen

4.4 / 5
4,4
62 arvostelua kategoriassa kajakki kalastukseen

Erikoistuneeseen kalastuskäyttöön suunnitelluissa kajakkimalleissa on usein erilaisia vapa- ja melatelineitä. Niiden avulla varusteita voi kiinnittää kajakkiin, kun molemmat kädet tarvitaan kalastusvälineiden käsittelyyn. Ne ovat hyödyllisiä kalastuskäytössä, mutta riittävän suurta ja vakaata kajakkia voi käyttää kalastukseen, jos käyttäjiä on yksi ja tilaa varusteille on riittävästi. 

FitNord Seal Two
 on tällainen kajakki. Jos istuimen asettaa takimmaiseen asentoon, eteen jää reilusti avotilaa  melan laskemiseen kajakin pohjalle kalastuksen ajaksi. Samoin tilaa jää muille varusteille. Ja sivuttaisvakaus sallii kalastuksen vaatimat liikkeet. Seal-kajakkeja on vaikea saada kaatumaan, vaikka yrittäisi!

Kalastus onnistuu kovakuorisesta ns. sit-on-top -kajakista, jossa ei ole erillistä istuinaukkoa, tai ilmatäytteisestä kajakista. Jälkimmäisen etuna on tietenkin helppo kuljetettavuus. Laukkuun pakattava kalastuskajakki on oiva keino kalastaa syrjäisillä ja pienimuotoisilla vesillä, joihin suuremmilla veneillä ei välttämättä pääse.

Tilaa nyt kalastukseen sopiva monikäyttöinen kajakki Kuntokaupalta!
 
Järjestys: